Tri zvezde Chanel Les Beiges linije

Ove sezone, za proleće/leto 2019. iz kuće Chanel stiže Les Beiges linija kojom započinje nova era prave suštine lepote, a kreirana je za žene koje traže i vole autentično – priorodan i zdrav sjaj kože. Kolekcija je nenametljivo sofisticirana, baš kao i efekti proizvoda koji imitiraju svaki nijansu gole kože na dnevnom svetlu.

Zvezda kolekcije je Les Beiges Water-Fresh Tint, podloga za lice lagane, neverovatno fine, prozračne vodenasto-gel teksture, sa minijaturnim sjajnim granulicama koje se u tope u dodiru sa kožom. U dizajniranju ovog proizvoda Chanel prvi put koristi mikrofluidnu tehnologiju kojom se postiže apsolutna prirodnost i svežina kože.
Les Beiges Water-Fresh Tint može se koristiti kao prajmer, podloga za makeup, a zatim se preko njega nanosi puder. Ovaj proizvod nije namenjen kao preparat od kojeg možete očekivati pokrivnu moć. Ne. On se koristi da licu da priprodni, blago preplanuli sjaj i svežina, a zatim se nadograđuje. Od nejga ne možete da očekujete da prekrije neke nepravilnosti na licu. Takvu moć nema jer za to nije ni kreiran.
Ukoliko imate savršen ten, Water-Fresh Tint je odličan proizvod za vas – da vam obezbedi prirodan efekat gole koža. Ergonomskom četkicom koja se dobija uz proizvod Nanesite Water-Fresh Tint tako što ćete teksturu ublendavati od centra lica ka spoljašnjosti. Proizvod ne sadrži zaštitni faktor, SPF.
Water-Fresh Tint možete da koristite kako biste izjednačili i osvežili ten. Lagano nanesite Water-Fresh Tint na podlogu koju već imate na licu, u bilo koje doba dana. Cena: 7.679 din.

Ovog proleća u Chanel Les Beiges liniji naćićete i Healthy Glow Sheer Powder – višenamenski puder za lice (u limitiranoj seriji) koji poboljšava ten, posvetljuje ga ili mu daje zdrav, bronzani sjaj, bilo da se nosi sam ili preko šminke. Inovativna tehnologija štiti kožu od stresnih uticaja okoline, dok ekstrakti bele ruže i cveta pamuka prijaju i neguju svaki tip kože. Cena: 7.289 din.Treći proizvod nove Les Beiges linije je Natural Eyeshadow Collection limitirana paleta senki sa 9 intenzivnih, ali neutralnih zemljanih nijansi, od mat do svetlucavih, koje se lako blendaju i nadograđuju. Cena: 10.879 din.

 

Foto: CHANEL press