UMETNOST NA STOLU U BOČICAMA ZA SO I BIBER

PO_0423

Da li ste ikada pomislili šta sve može da se kaže jednom bočicom za so i biber? Za istinskog kreatora ne postoji manje kvalitetna tema, postoji samo originalan pristup izazovu! Nekoliko primera dizajna bočica za osnovne kuhinjske začine sigurno će vam zadržti pažnju svojim bogatim likovnim rešenjima, praktičnim pristupom ili neobičnim dosetkama.

Maia Ming. S+P_dimples

Slanik-jaje, pa još na točkićima, lagano će moći da se voza od jednog do drugog tanjira na stolu.

TROIKA sap50wh-1

Osnivać brenda PO: Frank Kerdil veruje da je za uspešno dizajnirani proizvod neophodan korak napred u pravcu dizajna, materijala ili proizvodnih metoda.

PO_0110

Ovo potvrđuje kolekcija porcelanskih šoljica i posuda za so i biber koja je uzrađena u kombinaciji sa silikonom, a inspirisana delima holandskog slikara Pita Mondriana.

PO_0357

Da svaki proizvod nudi mnoštvo mogućnosti i alternativnih oblika kreativnog mišljenja pokazuju posudice za so i biber Ritzenhoff koje pričaju nove priče ispunjene razigranim slikama i simpatičnim porukama.

Mr. Salt & Mrs. Pepper potpisali su dizajneri Debora Jedwab, Helena Ladeiro, Atrid Müller, Dominika Przybylska, a bočice su osmiüljene kao poklon i imaju dekorativne kutije za posebne prilike.

Ritzenhoff 1710059

Kontrastni materijali, mermer i hrastovo odrvo, uz elegantan dizajn čine od seta za so i biber danskog brenda Normann Copenhagen najprodavaniji proizvod u portfoliju. Dizajn za sva vremena i vrhunski kvalitet su temelj uspeha. Klasičnog modernog dizajna držali su se i dizajneri nemačkog brenda Ad Hoc.

Maia Ming Fong, rođena na Havajima, odrasla u Italiji, a potom diplomirala u SAD-u, nakon velikog iskustva kao umetnički direktor u kompanijama kao što je Swatch, oformila je svoju proizvodnu linju, koja se sastojala iz malih kerami;kih serija. Moderna klasika, spoj istočne i zapadne kulture i estetike, fina taktilnost predmeta i autetničan formalni jezik karakteristike su koje Main dizajn čine omiljenim.

Igra prirodnih oblika inspirisanih oblim kamenčićima čini od bočica za so i biber Toast mini skulpture na stolu.

LT01055_04

Foto: PO:, Ritzenhoff, Nromann Copenhagen, Maia Ming Fong, Toast, Ad Hoc