Weleda poručuje: Probudite i sebe i svoju kožu!

Weleda vas sigurno neće uveravati u ono što su nauka i iskustvo dokazali. “Lek” protiv celulita ne postoji, baš kao što ne postiji ni tretman koji će vas zauvek osloboditi neravne kože na butinama, zadnjici, rukama… Weleda za vas ima drugu poruku – životni stil koji podrazumeva balansiranu ishranu, puno kretanja i redovnu negu kože proizvodima koji sadrže sastojke koji dokazano pročišćavaju i jačaju kožu, svakako će vam doneti promenu i pomoći da vaša koža što bolje izgleda.
U svom programu za učvršćivanje i pročišćavanje kože tj. u prirodnim tretmanima protiv pojave celulita, Weleda koristi prirodne sastojke breze zato što lišće breze sadrži flavnoide i tanine koji aktiviraju metabolizam kože i tečnosti u organizmu. Ekstrakti njenog lišća idealni su za izradu ulja za masažu, kao i za preparate koji omekšavaju kožu i podržavaju jačanje vezivnog tkiva. Mladi lsitovi breze za Weledu se beru na čistim staništima šuma na jugu Češke, uz brigu o održivosti i obnavljanju biljaka. Listovi se odmah, sveži prerađuju.Weleda ulje od breze a protiv nastajanja celulita sadrži ekstrakte listova organski gajenene mlade breze, ruzmarina i ruskusa. Zajedničkim dejstvom, u kombinaciji sa aktivnim eteričnim uljima, uključujući i pšenične klice bogate vitaminima i jojobu koja je poznata da zadržava vlažnost tamo gde je potrebna, oni stimulišu metabolizam kože. Okrepljujuća ulja grejpfruta i čempresa daju svež miris. Svaki satojak u ovom ulju tu je sa razlogom. Zato i deluje. A sam ritual masaže kože ovim osvežavajućim uljem citrusnog mirisa i punog svežine i energije, ulepšaće vam svaki minut koji ste odvojili samo za sebe. Posebno tokom stresnih dana kojima smo izloženi, evo već dugo.
Redovnom upotrebom ulje omekšava, tonizira, učvršćuje kožu i smanjuje pojavu celulita, a upotrebljavaćete ga ovako: na vlažnu kožu butina, kukova i zadnjice umasirajte ulje 2 puta dnevno i tako prve 4 nedelje. Posle mesec dana korišćenja ulje možete koristiti samo jednom dnevno. Cena: 2.200 din/100 ml.
Weleda piling za telo od breze stimuliše proces detoksikacije i mikrocirkulacije kože, odnosno “okrepljuje” kožu tako što podiže raspoloženje umornoj koži uz pomoć sićušnih, nezagađujućih kuglica od prirodnog voska. Nanosi se na vlažnu kožu, lagano umasira i ispere. Dok se vi bavite licem i ostalim delovima tela, dozvoliti pilingu da deluje, a zatim ga isperite. Dovoljno je koristiti ga 2 puta nedeljeno.
Cena: 1.195 din/150 ml

Foto: press