ZA 50. ROĐENDAN DR.HAUSCHKA MAKE-UP LINIJA DOBILA NOVI IZGLED I MNOGO NOVITETA

Za jubilarni 50. rođendan Dr.Hauschka dekorativa – šminka rađena po strogim pravilima prirodne kozmetike, dobila je novi izgled – osim redizajniranih i modernih pakovanja tu su i nove boje, novi proizvodi, kao i nove, poboljšane formule. Pola veka kozmetičke kulture Dr.Hauschka obeležava baš ovom linijom koja je ujedno i odgovor izazovima novog doba, ali se u ovoj kući ideali o prirodnom i zdravom izgledu nikada neće zaboraviti. Kompletna linija šminke izrađena je od lekovitih biljaka, sa biljnim voskovima i uljima, mineralnim pigmentima i čistom svilom koji svi zajedno ulepšavaju i neguju kožu, i naravno, u njenom kreiranju učestvovao Karim Sattar, makeup artist Dr.Hauschka kozmetike, jedan od najharizmatičnijih šminkera današnjice. Svoje znanje i iskustvo Karim je ugradio u kreiranje novih boja kojima se može postići nude izgled, ali i glamurozna večernja šminka.

U Dr. Hauschka liniji za teniranje – naći ćete podloge, korektore, pudere (tečni, kompaktni i u prahu), bronzere i rumenila. Podloge, korektori i puderi sva stanj kože vraćaju u balans ističući jedinstvene crte lica. Sadrže nar i ulje makadamije koji štite i neguju kožu, dok hamamelis tonizira kožu i čini je nežnom i glatkom.
Linija šminke za oči sadrži maskare (za volumen i definiciju), ajlajnere, olovke za oči, senke za oči i obrve, mono i trio senke. Vidac, hamamelis i crni čaj umiruju i ublažavaju iritacije, dok biljni voskovi i ulja štite osetljivu kožu u zoni oka.
Dr.Hauschka ruževi i sjajevi sadrže mineralne pigmente, jojobu i bademovo ulje koji štite i hrane usne, dok ružine latice, plod divlje ruže i zečja detelina jačaju osteljivu kožu. Od proizvoda za ulepšavanje usana u ponudi su olovke za usne, sjajevi, ruževi (18 nijansi), transparenti ruževi.

Od novih proizvoda izdavajamo providni gel za obrve, korektor u olovci za liniju usana, kao i fantastičnu kolekciju make-up četkica. Beogradska promocija nove Dr.Hauschka make-up linije održana je u bašti Hyde Park restorana, a novu dekorativu i njene mogućnosti transfromacije od nude do večernjeg glam look-a koji ćete videti na licu gl.urednice magazina Sensa Jasmine Stojanović predstavila nam je make-up umetnica Ivana Ranisavljević. Prenosimo vam delić atmosfere sa našeg druženja i upoznavanja sa najomiljenijom prirodnom šminkom.

CENE: Tečni puder (5 boja) 3.065 din.
Korektor (3 boje) 2.000 din.
Kompaktni puder (3 boje) 2.935 din.
Puder u prahu 3.300 din.
Bronzani puder 3.200 din.
Kompaktni korektivni puder (kombinacija 4 boje u jednom puderu) 3.870 din.
Trobojne palete senki (4 nijanse) 3.335 din.
Maskare za definiciju (tri boje) 2.340 din.
Makare za volumen (tri boje) 2.535 din.
Olovke za oči (6 boja) 1.730 din.
Mat ruž (18 boja) 2.535 din.
Sjajni ruž (6 boja) 3135 din.
Dvobojna rumenila (tri nijanse) 2.535 din.
Sjaj za usne (5 boja + bezbojni) 2.000 din.
Olovke za usne (5 boja + boja za definiciju) 1.735 din.
Tečni ajlajner (2 boje) 2.135 din.

Foto: press, Dragan Jereminov