ZOE KRAVITZ: NOVA YSL BEAUTÉ MAKE-UP AMBASADORKA

YSL Beaute poželeo je dobrodošlicu Zoe Kravitz u porodicu YSL globalnih ambasadorki za make-up. Kao YSL muza, Zoe je od ranije prisutna na američkim društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije sa cool šminkom i savete o stilu za aktivne mlade žene. Učestvuje i u projektu YSL Beaute Before the Light, koji predstavlja nepoznate talentovane muzičare iz svih delova sveta. Zoe im pomaže da zablistaju na pozornici i izraze svoju ličnost uz čarobnu moć makeup-a.
Promotivne aktivnosti za Tatouage Couture, prvu u nizu inovativnih kampanja sa Zoe u glavnoj ulozi, počinju u avgustu 2017. a ona je osoba koja savršeno utelovljava inovativno i buntovno nasleđe predvodnika stila, kuće YSL.
Od trenutka kada je debitovala na malim ekranima, časopis Variety ju je u više navrata isticao kao jednu od najperspektivnijih glumica. Njen glumački talent u HBO hit mini seriji „Velike male laži“ oduševljava mnogobrojnu publiku širom sveta. Ona je zvezda čije vreme tek dolazi… čim se pojavi na ekranu, svi pogledi su upereni u nju.
Najpoznatiji svetski modni časopisi je redovno opisuju kao osobu sa urođenim osećajem za stil i naprosto je obožavaju jer krši modna pravila i izražava svoju ličnost kroz jedinstven stil oblačenja. Zbog ležernog stajlinga prožetog daškom savremenog glamura stekla je mnogobrojne obožavateljke koje verno prate njene objave na Instagramu. Ona je autentična umetnica koja u svakom segmentu života hrabro i samouvereno izražava svoje pravo ja.
– YSL Beauté jedan je od mojih omiljenih brendova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i “sirovijih” elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i lepotu. Oduvek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću.Veoma sam uzbuđena zbog saradnje sa ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom – izjavaila je Zoe Kravitz.

Foto: Elodie Daguin