ANANDA TCHAI PARFEM: ŽENSTVENOST KOJA STIŽE IZ AZIJSKOG VRTA

Ananda kolekcija parfema kuće M. Mikallef upotpunjena je četvrtim, novim Ananda Tchai mirisom – senzualnim, aromatičnim i otmenim, parfemom koji otkriva sve aspekte ženstvenosti. Svojom mirisnom kompozicijom Ananda Tchai poziva vas na senzualno i romantično putovanje u srce azijskog vrta iz mašte. Ovaj očaravajući toplo-hladan i cvetno-orijentalni parfem čuva se u karakterističnoj Ananda bočici prelivenoj tonovima ćilibara i bronze, ukrašenoj Swarovski kristalima i zlatnim poklopcem. Tako dizajnirana “drema” u zlatnom satenu, u specijalno dizajniranoj kutiji sa zlatnim slovima. Jednostavno – luksuz. I, još nešto. Ovaj parfem je jedan od onih toplo-slatkasto-orijentalnih koji miriše baš onako kako se zove – spokojno (Ananda na sanskritu znači spokoj, blaženstvo).Ananda sagu čine četiri raskošna mirisa: Ananda, Ananda Black, Ananda Dolce i Ananda Tchai. Svi iz parfemske porodice Mikallef iza koje stoje umetnički  direktor Martine Mikallef i Geoffrei Nejman, olfaktorni direktor.

Fascinirani azijskom filozofijiom i načinom života, Martine Mikallef i Geoffrei Nejman zajedno su tokom godina razvijali četiri mirisne kompozicije za ovu dragocenu i intenzivnu, ženstvenu kolekciju. Brend M. Mikallef osnovan je u Grassu 1996. godine i danas je prepoznatljivo ime u svetu luksuznih niche parfema. Prodaju se u oko 900 parfimerija širom sveta, a kod nas ih možete naći u beogradskoj L’Atelier parfimeriji u kojoj je održana prezentacija Ananda Tchai. Gospođa Martine Mikallef za predstavnike medija tehnikom kaligrafije iscrtala je i personalizovala bočice novog Ananda Tchai parfema. Ovakav plezir praktikuje se u njihovoj parfimeriji u Kanu i u Grasu, i tek na ponekoj promociji po svetu, gde se upisao i Beograd. Delić atmosfere sa beogradske promocije pogledajte u galeriji slika.

Iznenađenje večeri bilo je predstavljanje naše košarkaške reprezentativke Ane Dabović koja je zaštitno lice Ananda parfema za koji je snimila i spot.

Foto: press