AVON OTKRIVA MOĆNO SEME ZA BLISTAV TEN

Kompanija Avon predstavila je revolucionarno otkriće u kozmetologiji – active seed kompleks koji sadrži ekstrakte čia semena, seme rajske ptice i seme nara.  Sva tri ekstrakta dobijena iz ova tri semena imaju veoma jako dejstvo na kožu te je i active seed kompleks postala glavna komponenta nove Avon Nutra Effects linije za negu kože. Usavršena formula, dizajnirana je tako da prodire u slojeve kože na nekoliko nivoa, trenutno i vidljivo delujući na površinu kože i dubinski jačajući njenu vitalnost i strukturu tokom vremena.

Kolekciju čini 6 linija – Hidratacija, Balans, Blistavost, Anti-aging 35+, Intenzivna linija protiv bora 45+ i linija za čišćenje. Linije za hidrataciju i matiranje bazirane su na ekstraktu moćnog čia semena, dobro čuvanoj tajni drevnih civilizacija Azteka i Maja. Kreme linije za hidrataciju, zahvaljujući mogućnosti čia semena da upije 12 puta više vode od sopstvene težine, pružaju i do 24h dubinske hidratacije! Balans linija sa ekstraktom čia semena konačno će rešiti problem žena sa mešovitom kožom – dok minerali matiraju masnije delove kože, čia je istovremeno hidrira i sprečava neželjeno isušivanje.

Aleksandra Jankovski, Avon
Aleksandra Jankovski iz kompanije Avon govorila je o novoj formuli koja obiluje egzotičnim biljakama zaduženim da naglase žensku lepotu

Aleksandra Jankovski iz kompanije Avon, na promociji održanoj u beogradskom hotelu Crowne Plaza, istakla je da je ovoj korporaciji koja brine o lepoti žena, postojala jaka želja da se lansira kolekcija proizvoda koji će negovati i naglasiti prirodnu lepotu svake žene uz pomoć ove revolucionarne formule, čiji sastavni deo, u zavisnosti od linije, čine egzotične biljke – čia, rajska ptica i nar.
“Na domaćem tržištu se o neverovatnim svojstvima ekstrakta semena do sada nije mnogo govorilo, a upravo oni mogu rešiti probleme koje mnoge žene imaju sa kožom. Sada je prilika da ih kroz Nutra Effects liniju upoznaju i uvrste u svoju dnevnu beauty rutinu“ – izjavila je Aleksandra Jankovski.

Specijalista dermatovenerologije dr Nevenka Dokmanović pričala nam je kako izgleda proces nastanka Nutra Effects proizvoda, sa kojim se lično upoznala. Interesantan joj bio i pristup u korišćenju potencijala koje priroda može da ponudi ekspertima za negu kože. Dr Dokmanović potvrdila je da čia seme zaista ima neverovatnu moć hidratacije, kao i antibakterijska i antiinflamatorna svojstva, seme rajske ptice izjednačava ten i daje koži blistav izgled, dok seme nara održava kožu mladom i stimuliše proizvodnju kolagena. A kakav dragocen efekat na naš organizam ima čia seme kada se unosi kroz ishranu na Avon promociji objašnjavali su Vanja Puškar i Aleksandar Škipić.

A kako izgledaju i kakvog su ukusa slani i slatki zalogaj od čia semena, mogli smo i sami da se uverimo uz stručnu pomoć kuvara Vanje Puškara.

Nutra Effects lansiranje
Sve dame na promociji žele su lično da se uvere kako izgleda to malo, moćno či seme