Bela odeća zimi deluje moćno, a ovo su saveti kako da je nosite

bela odeća zima Jesen i zima su sezone kada obično podlegnemo tamnijim nijansama, iako bela tokom zime izgleda veoma moćno i lepo definiše figuru. Modni stručnjaci bi rekli da potpuno bela odeća predstavlja poruku jednakosti i katalizator je promena. Međutim, bela odeća nije za one sa “slabim srcem” i zato je treba nositi pažljivo. Čuvena modna ikona Carrie Bradshaw jednom je rekla: „Nikada neću biti žena sa savršenom kosom, koja može da nosi belo i ne prosipa nešto po sebi“. Naravno, svako od nas može da bude ta žena. Ali, neki saveti mogu da nam pomognu da i zimi, sasvim samouvereno i opušteno, nosimo belu odeću.

Korisni saveti za nošenje bele odeće

– Obavezno nosite odgovarajuću vrstu tkanine. Jer, modi morate pristupati i u odnosu na sezonu. Uverite se da je reč o zimskoj teksturi ili tkanini kako bi se osećali prikladno na O stepeni. Jer, sigurno ne želite da nosite pamučni poplin zimi.
– Ukoliko ne volite čisto belu nijansu, a volite svetlu odeću, birajte krem ili prljavo belu boju.
– Prihvatite da su mrlje stvarnost, ali i to se može sprečiti. Izbegavajte da se šminkate pre nego što se obučete.
– Ne plašite se momenta “da dodam još nešto”. Ne plašite se da pomešate neki modni dodatak neutralne nijanse jer tako zaista možete da zagrejete izgled. Nositi belo ne znači zabraniti sve ostalo. – Uverite se da se da neki komad, na primer, pletivo, “ne progleda” pre nego što biste to očekivali. Tu situaciju proverićete uz pomoć baterijske lampe ili torča i na svetlu videti u kakvom stanju je tkanina, kakvog je kvaliteta.

Foto: CHRISTIAN VIERIG/ GETTY IMAGES
Foto @figtny
Foto @cocobeautea
Foto @figtny
Foto: CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES
Foto: EDWARD BERTHELOT/ GETTY IMAGES
Foto: whowhatwear.com
Foto: @figtny
Foto: @pernilleteisbaek
Foto: Pinterest