BODY POSITIVE: VOLI SVOJE TELO, BEZ PREDRASUDA!

Već drugu godinu za redom, na magičnom trgu, ispred čuvene katedrale u Milanu, održan je Body Positive, modni performans koji je organizovala italijanska influenserka Laura Brioschi. Žene različite građe tela i boje kože ponosno su se predstavile pred mnoštvom prisutnih na čuvenom trgu i tako potvrdile značaj pozitivnog stava o sopstvenom telu.
Lauri Brioschi, manekenki i influenserki koju na Instagram platformi prati više od pola miliona pratilaca, ovom prilikom pridružilo se oko 150 devojaka koje podržavaju ovaj projekat, u želji da zajedničkim snagama svetu prenesu važnu poruku – recite NE diskriminaciji i oslobodite se svih predrasuda o svom telu.
Laura i devojke iz njene najuže ekipe prodefilovale su na improvizovanoj modnoj pisti sredinom glavnog milanskog trga u belom Lisca donjem vešu, a među njima su bile i model Fabiana Pastorino, Miss Italia Curvy 2016, model za veće veličine Zuza Zakrewska iz Poljske, Sharon Grobben iz Nemačke, blogerka Benedetta De Luca i influenserka Nina Rima.

Foto: press