Cafe Dior na jezeru Como uređen je u dezenima leta ove modne kuće

Cafe Dior otvoren je na idiličnom italijanskom jezeru Como, u luksuznom hotelu Villa d’este,  a kompletan enterijer opremljen je detaljima iz Dior Maison kolekcije inspirisane čarima mora. Kako poručuju iz kuće Dior, ovog leta dobili smo poziv na večeru i partiju sanjarenja na obali Como jezera, u cafe-baru opremljenom kolekcijom posuđa i tekstilom sa čuvenim toile de Jouy motivom, koji je dizajnirala kretaivna direktorka kuće Maria Grazia Chiuri.

cafe dior

Toile de Jouy – dezen koji dominira u Cafe Dior ambijentu

Akcenat u Cafe Dior stavljen je na Dior Maison kolekciju posuđa sa čuvenim toile de Jouy dezenom –  motivom koji je sinonim za leto, nijansiran u plavim i belim tonovima. Dok iz njih ručavate stičete utisak da uranjate, ronite dubinama, da oko vas prskaju kapljice vode… uostalom, podsetiće vas na sva ona uživanja u savršenim trenucima na moru sa prijateljima.
Cafe je opremljen i spektakularnim toile de Jouy suncobranima i ležaljkama iz kolekcije Dioriviera, postavljenim duž bazena, u kome gosti mogu da se rashlade i iz njega uživaju u pogledu na jezero Como, a na čijem dnu je ispisano ime Christian Dior. Ako ste ovog leta u prilici da sebi organizujete mali beg do Italije, možda vas put nanese baš ovde.

Foto: Instagram @diormaison