CHANEL CRUISE KOLEKCIJA NA KUBI: ZAVIRILI SMO U BACKSTAGE I OTKRILI KAKO ĆE IZGLEDATI BEAUTY MUZE OVOG LETA

955A0682Kada pomislite na Kubu obično vam na pamet prvo padaju: Če Gevara, cigarilosi, stari kadilaci i trošne, oronule pastelne fasade.Međutim, ovih dana Kuba je doživela modnu & beauty revoluciju koju je priredila modna kuća Chanel tokom predstavljanja Cruise kolekcije u Havani. 

Dok su predstavnici medija posle revije delili modne utiske koje je kolekcija ostavila na njih, make-up manekenki ubrzo je postao top priča na ulicama i u kafeima Havane. Sjajna koža, sočne rozikaste usne i samo nagoveštaj srebrnkastog odsjaja na očima, upotpunjen letnje-morskim frizurama, odmah je kvalifikovao ovaj Chanel make-up trend kao jedan od najlepših za leto. Svi su se složili da ovako treba da izgledaju letnje beauty muze. Nosile su labave, niske repove, Chanel marame umesto rajfova, konjske repove ukrašene slamnatim šeširima…. Jednostavno, letnje i uvek šik! 955A0437

 

Modni svet nije skrivao oduševljenje Chanel revijom na Paseo del Prado ulici koja deli centar Kubanske prestonice od stare Havane. Nije ni čudo jer niko ne može osporiti da je Havana veoma magičan i fotogeničan grad, a kamera je posebno “voli”.

Foto: Benoît Peverelli for Chanel