CRNO, ELEGANTNO & SVETLUCAVO: GIVENCHY VINYL PRAZNIČNA MAKE-UP KOLEKCIJA

Givenchy VinylGivenchy Vinyl make-up kolekcija spada u haute couture linije. Crno, elegantno i svetlucavo! Baš praznično. Dizajnirana je za žene koje, u potrazi za kvalitetom i dizajnom, pre svega poštuju svoj identitet. S obzirom na to da je kreirana za sezonu jesen-zima 2015, ova kolekcija dočarava zimsku hladnoću. U modernoj ideji o novoj kolekciji provlače se i tradicionalni elementi od kojih se izdvajaju crveni ruž i crveni lak za nokte. 12-VisuelPublicitaire

PALETTE METALLIC REFLECTION PRISME QUATUOR paleta senki za oči intenzivnih boja sa elegantnim metalnim sjajem. Paleta sadrži jednu mat i tri metalik nijanse koje reflektuju svetlost. Sve četiri boje su komplementarne i dobro se mešaju. Cena: 6.039 din.
MISTER INTENSE BLACK maskara je poput crnog mastila za oči. Reč je top coat proizvodu, onom koji daje zavšnu reč! Četkica novog dizajna i tekstura maskare zajedničkim delovanjem savršeno definišu trepavice i čine ih nestvarnim. Cena: 3.111 din.
LINER VYNIL tečni ajlajner pravi je ekspert za razne kreacije na očima. Cena: 3.721 din.
LE ROUGE GIVENCHY je više od ruža za usne. Upakovan je u elegantno srebrno pakovanje sa kožnom futrolom. Bogate je teksture, dugotrajan na usnama i lepo definiše usne. Nove nijanse su Rouge Acajou 318 i Rouge Intense 319. Cena: 3.904 din.
GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE sjaj pojačava prirodnu nijansu vaših usana i prekriva ih zavodljivim svetlucavim česticama. Cena: 3.355 din.
LE VERNIS GIVENCHY lak za nokte je intezivno crvene boje, ultra sjajan, nosiv uz bilo koji stil, i za dan i za veče. Četkica je široka i precizno dizajnirana tako da jednim potezom prekrivate celu površinu nokta. Cene: 2.623 din.

Novu Givenchy Vinyl kolekciju možete da nađete u Sephora parfimerijama.

Foto: press