OTVOREN IVAN’S VALUT – PRVI PREMIUM CONCEPT STORE U BEOGRADU

ART_5977

Kompanija Uniloft Balkans Limited otvorila je u beogradskom tržnom centru Zira Ivan’s Vault Premium Concept Store – inovativan objekat u kome se ekskluzivni brendovi predstavljaju na do sada neviđen način. Ivan’s Vault Premium Concept Store je specifičan spoj vrhunskih stranih i domaćih brendova, različitih vrsta proizvoda koji na jedinstven način zadovoljavaju potrebe tržišta za premijum proizvodima. ART_5964

Za razliku od klasičnog prodajnog prostora, cilj Premium Concept Store je da učestvuje u kreiranju prepoznatljivog životnog stila po meri pojedinca. To je  mesto u kome će potrošači u prijatnom ambijentu i kroz individualni pristup moći da se upuste u kupovinu i da steknu znanja o tome kako se primereno konzumiraju, nose ili upotrebljavaju robne marke koji čine Ivan’s Vault – Tsar Ivan the Terrible, Apple, S. T. Dupont, Gagliardi, List Roma, Zlatiborac specijalna selekcija 1885 i DD handmade shoes.

– Naš naglasak je na promociji životnog stila koji se temelji na znanju i poznavanju onoga što upotrebljavamo. Zatvorili smo krug koji čini jedan poseban način življenja, koji kreće od stila ponašanja, manira, preko načina odevanja, aksesoara, pa do hrane i pića u kojima uživamo. Taj životni krug odlikuju karakter, iskustvo i stil. Ivan’s Vault Premium Concept Store je mesto na kome će svi zainteresovani moći da se do detalja upoznaju sa brendovima, saslušaju priču koja stoji iza njih, razumeju vrednosti koje ovi brendovi nose u sebi i promovišu, isprobaju ih i povežu se sa njima – istakao je na otvaranju Marjan Nikolić, izvršni direktor Uniloft Balkans Limited.

Svecano presecanje vrpce
Svečano presecanje vrpce: Marjan Nikolić i Igor Kecman

U prijatnom koktelu i nastupu kvarteta Mistik čelo, kao i odseka za srpsko tradicionalno pevanje i sviranje muzičke škole Stevan Mokranjac, uživale su i brojne poznate ličnosti: Bojan Marović, Snežana Dakić, Suzana Perić, Dragana Katić, Bata Spasojević, Danijela Vranješ, Mašan Lekić sa suprugom Mirom, Iskra Brajović, Vesna Jugović, Daša Radosavljevć (Miss Serbia for Miss Universe 2015), Ivona Pantelić i mnogi drugi.

Marjan Nikolic, Bata Spasojevic i Igor Kecman
Marjan Nikolić, Bata Spasojević i Igor Kecman

Foto: press