DARK ROMANCE: KOLEKCIJA MILICE OPAČIĆ KREIRANA ZA SVE ROK PRINCEZE

_Y9A6464sss

Posle uspešno predstavljene kolekcije Dark Romance (jesen-zima 2016/17 ) na reviji održanoj u hotelu Metropol Palace, modna dizajnerka Milica Opačić uradila je i lookbook za istu liniju koju je posvetila svim rok princezama i pokazala nam kako treba da izgleda žena takvog senzibiliteta.

_Y9A5969s
Kolekcija Dark Romance oslikava ženu u njenim najintimnijim trenutcima. “Želja mi je bila da i ovoga puta krojevima istaknem žensku senzualnost i seksepil, ali i onu romantičnu i otmenu stranu svake dame”, istakla je Milica. Ono što je na prvi pogled uočljivo je da i materijali i krojevi asociraju na donji veš, što je i bio dizajnerkim cilj u čiji izbor materijala su pre svega ušli: čipka, svila i pliš – koji su ove sezone ultimativni trend.

_Y9A6601s

Osim toga Milica je koristila transparentne materijale, i to tri različita, kao i kožu, koja je zaštitni znak MO brenda. Kao i kod mnogih prethodnih modnih kolekcija Milice Opačić i u ovom novom dominira crna boja koju dopunjuju bordo, teget i bela. Svi odevni komadi su veoma nosivi i možete ih kombinovati na različite načine za razne prilike.

Stajling za lookbook radila je Lara Milanović, šminku Mina Abramović, a frizure je osmislila Đuka Ivanović.

Foto: Marko Vulević