DARPHIN PREDSTAVLJA NOVI ULJNI KONCENTRAT SA VITAMINIMA C i E

 

Nakon lansiranja kapsula sa retinolom sa čak 98 odsto sastojaka prirodnog porekla, Darphin je svojoj Ideal Resource liniji dodao još jedan novi proizvod – Ideal Resource Renewing Pro-Vitamin C and E Oil Concentrate, još jedan uljni koncentrat sa vitaminima C i E ukomponovanim u kompleks hranljivih biljnih ulja. Novi uljni koncentrat sa 84% sastojaka poreklom iz prirode deluje kao podsticaj blistavoj, jedroj, mladolikoj i zdravoj koži. Formula sadrži 10% pro-vitamina C (TetraHexylDecylAscorbate) i 5% pro-vitamina E (Tocopheryl Acetate), moćnih antioksidanata koji pomažu zaštiti kože od oštećenja prouzrokovanih zagađenjem iz vazduha i slobodnim radikalima. Vitamin C dodatno utiče na poboljšanje izgleda kože sa fotooštećenjima, njeno prosvetljivanje i smanjivanje bora. Oba vitamina data su u modifikovanim formama: pro-vitamin C je ester vitamina C, rastvorljiv u ulju, stabilniji od vitamina C rastvorljivog u vodi. Udruženi vitamini C i E, koji se odlično dopunjuju, postaju jači nego kada su radzvojeni, a Darphin to slikovito objašnjava da su 1+1=3 u ovakvoj formuli.Dva važna vitamina Darphin je ušuškao u raskošna biljna ulja među kojima su ulja šipka i argana, koja koža lako prepoznaje kao sebi slična i lako ih prihvata te će i isporuka sastojaka u kožu zato biti uspešnija. Bogat sadržaj omega 3, 6 i 9 masnih kiselina sprečava isušivanje kože i čuva njenu jedrost, jačajući njenu prirodnu barijeru i otpornost.
Ovaj dragoceni kompleks sastojaka zaštićen je u kapsulama za jednokratnu upotrebu, kako bi njihova moć ostala netaknuta do trenutka nanošenja na kožu lica. Kapsule (60 komada) sačinjene su od crvene alge i 100% su biorazgradive, dok dodatnu zaštitu sastojcima pruža neprozirna, prepoznatljiva Darphin staklena teglica.
Uljni koncentrat sa vitaminima C i E upotrebljava se uveče i ujutro, nakon seruma, a Darphin preporučuje da ga, radi veće blagodeti za kožu, nanesete blagim masažnim pokretima.

Cena: 13.549 din.

Foto: press