DEICHMANN PREDSTAVIO NOVE MODELE IZ ELLIE GOULDING STAR COLLECTION

Revijom u beogradskom klubu Informbiro kompanija Deichmann predstavila je novu kolekciju za sezonu proleće/leto 2017. kao i modele iz Ellie Goulding linije Star Collection. Britanska pevačice Ellie Goulding svoju prvu kolekciju obuće „Star Collection“ dizajnirala je u saradnji s Deichmannom, prateću kampanju pod sloganom „Rock your look“ radio je slavni fotograf Louie Banks u Londonu, dok je reditelj TV spota popularni Emil Nava, poznat po muzičkim video-spotovima koje je pravio za Rihannu, Selenu Gomez, Calvin Harris.

Teodora i Ognjen iz PR agencije Komunikacijski laboratorij pozdravili su goste revije

Nesvakidašnjom „Star Collection“ dominiraju visoke potpetice, patike, oksfordice, etno-sandale, sandale sa punom petom, espadrile i sve popularnije natikače. Svetle boje, ekstravagantni krojevi, upečatljivi ukrasi u rock-star stilu daju poseban pečat ovoj kolekciji, a cene modela kreću se od 2.390 RSD do 4.790 RSD.

Uz rokerski stil u novoj liniji obuće izdvajaju su se boho, hippie-chic, vintage i futristički look, posebno u kolekciji patika. Udobnost je imperativ svakog kreatora Deichmann obuće pa će dame uživati u laganom koraku salonki sa visokom štiklom, sandalama sa punom petom, mokasinama, čelzicama i espadrilama, a posebno laganim patikama i gležnjačama od velura.

Foto: press