ĐENOVA, BARSELONA, MARSEJ: GLAVNE LUKE NOVOG MSC SEAVIEW KRUZERA ZA SEZONU 2018.

Genova – an eclectic and picturesque port
Đenova: Luka iz koje kreće tura po Mediteranu

MSC Cruises – najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu i tržišni lider u Evropi, Južnoj Americi i Južnoj Africi najavio da će ime drugog po redu broda klase Seaside biti MSC Seaview, a zaploviće u junu 2018. Svečanu sezonu provešće u Mediteranu – Đenovi, Marseju i Barseloni, kao glavnim lukama za ukrcavanje. Prodaja krstarenja već je otvorena za članove MSC Voyagers Cluba, programa kojim MSC nagrađuje svoje lojalne goste, a od 18.07. za sve ostale putnike.

Marseille – a cultural paradise
Marsej: Kulturni raj

Seaside generacija brodova MSC Cruisesa gradi se u brodogradilištu FINCANTIERI, jednoj od najvećih brodogradilišnih grupa na svetu. Poznat kao „brod koji sledi sunce“, dizajn Seaside generacije utelovljuje MSC-ovu strast prema moru i nudi visok nivo spoljnjeg prostora. Tu je i impresivna staza za šetnju sa staklenom ogradom koja okružuje brod – očaravajući otvoreni prostor gde gosti mogu da se prošetaju na svežem vazduhu, jedu, otkriju ponudu barova ili kupuju u buticima, sve uz spektakularan pogled na more.

Messina – a taster of Siciliy
Mesina: Dragulj Sicilije

MSC Seaview ponudiće najnoviju tehnologiju na moru u saradnji s tehnološkim liderom Samsungom: od ekrana, mobilnih rešenja do iBeacon tehnologije (gostu se šalju obaveštenja, relevantne informacije i ponude u skladu s njegovim preferencijama) te Near Field Communication sistem uz korišćenje brodske kartice, narukvice ili pametnog telefona za geo-lokaciju dece, pristup kabini ili plaćanja na brodu. Na ruti krstarenja su i Valeta, Napulj i Mesina.

Valetta – an historic 16th century city
Valeta: Istorijski grad iz 16 veka

Gosti će biti u prilici da dožive čuda Mediterana u pravom MSC stilu, istražujući Napulj, Mesinu i Maltu, uz moguće ukrcavanje u čak tri glavne luke: Đenovi, Marseju i Barseloni. Na svoje prvo putovanje MSC Seaview krenuće 10.06.2018. iz Đenove, a više detalja o uzbudljivim novim sadržajima oćekujte narednih meseci. Više informacija pogledajte na adresama  www.msckrstarenja.com i  www.mscyachtclub.com.

Foto: press