Letnji detalji za dom izrađeni u raznim tehnikama majstorskih zanata

enterijer-dekor-dizajn-ideje -leto 2021

Za leto 2021. kolekcija H&M Home obiluje ukrasnim detaljima za dom, ručno rađenim, od prirodnih materijala kao što su lan, bagremovo drvo, terakota, banana vlakna, ratan, duvano staklo… Vekovima su zanatlije širom sveta čuvale majstorski zanat ručne izrade. Umeće tkanja, duvanja stakla, pletenja i keramike putuje iz generacije u generaciju, podsećajući nas da usporimo i vrednujemo ono što je jedinstveno. Majstorski zanati poput tkanja, keramike, pletenja pruća… bili su inspiracija dizajnerima za H&M Home kolekciju za leto 2021.

Bezvremena i inspirativna kolekcija ručno rađenih detalja za dom, u kojoj je svaki komad poseban, ovog letavodi nas na osunčani Mediteran, gde se opuštate u hladu masline, ušuškani među mekim, pamučnim jastucima. Grančice maslina obavezan su dekor u keramičkim ćupovima, raznih veličina, koji treba da krase stolove ili uglove dnevnog boravka ili terase, ukoliko su veliki da u njih stane celo stablo.

U saksijama od terakote ovog leti gajite rzmarim, bosiljak ili lavandu, ili što više ukrasnih i jestivih biljaka koje će u ukrasnim vazama i čupovima krasiti svaki detalj doma. A one drvene, koji ne vole vodu, iskoristite da u njih smestite grančice suvog cveća, više ili samo jednu, biće sasvim dovoljno da istaknete prirodnu lepotu i vaze i osušene biljke.

home dekor-leto 2021- ideje

Foto: h&m.com

One thought on “Letnji detalji za dom izrađeni u raznim tehnikama majstorskih zanata

Comments are closed.