DIESEL KAMPANJA ZA PROLEĆE/LETO 2016: DIGITALNE PORUKE KOJE RAZUMEJU MILIONI

DIESEL_MILITARY_GROUP_DPSKomentar na digitalnu kulturu, sa pratećim sloganima koji se osvrću na atraktivne apsurde našeg online/offline ponašanja naćićete u novoj Diesel kampanji za proleće/leto 2016. koja kreira posebne Diesel emojise. Inspirisan humorističnim aspektom emojisa koji objašnjavaju situacije iz stvarnog života, Diesel je osmislio sopstveni emoji alfabet.DIESEL_INTIMATES_COUPLE_DPS“Naši svetovi, online i offline, stopili su se u jedno”, objašnjava umetnički direktor Nicola Formichetti i dodaje da je “digital sada stvarniji od realnosti i da su emojis postali novi Esperanto, univerzalni jezik koji razumeju milioni!

DIESEL_INTIMATES_MALE_DPS

Radili smo sa rediteljsko-fotografskim dvojcem Santiago & Mauricio na snimanju zabavnih, instant video klipova pre tradicionalnih advertajzing fotografija. Vrlo je važno govoriti današnjim jezikom budući da su telefoni i kompjuteri oruđa koja nas povezuju“, istakao je Formichetti.DIESEL_MILITARY_STILL_SINGLE_MALE_SP

Glavne zvezde kampanje su pevač i glumac Joe Jonas i glumica, pevačica i dizajnerka Kiko Mizuhara. Ostatak ekipe čine modeli iz Diesel porodice Sara Cummings i Sang Woo Kim, zavodnici Trevor Signorino i Stav Strashko, koji se identifikuje kao devojka i savršeno oseća u svojoj koži. Kuriozitet je da će kampanja za Diesel donji veš biti prikazana na najvažnijim porno sajtovima današnjice PornHub i YouPorn.

Foto: press