DIPTYQUE SVEĆE ZA MIRIS DOMA U SKLADU SA PRAZNIČNOM ATMOSFEROM

crop-holiday_retailer_2000x400

Iz kuće Diptyque stigle su tri praznične sveće posvećene božićnim i novogodišnjim praznicima, novih ekskluzivnih mirisa, u sjajnoj, svetlucavoj ambalaži.

Le Roi Sapin (Božićno drvce) je onaj miris kada se jelka unese u kuću i zamiriše mirisom svojih iglica. Nova Sapin sveća je bogatog mirisa četinarske šume pomešanog sa aromom smole, kedrovine i pačulija. Otuda se ona čuva u zelenoj čaši. Épices et Délices (Slatki začini) otkriva jedinstveni recept za gurmansko uživanje. Miriše na vruć kolač sa đumbirom, premazan anisom i poprskan zvezdastim anisom. Ova aroma je u crvenoj ambalaži. Un Encens Étoilé (Iskričavi tamjan) je miris kristalno prozračne elegancije u kojoj prepoznajete miris mraza, snega, iskričave note tamjana, a u pozadini priziva božićne pesme. Miris karanfilića ubacuje se u spiralne nalete mirsterioznog tamjana i slatke vanile. Ovaj “ledeni” miris je u plavoj čaši.

I Diptyque Baies sveća je stigla u novom, prazničnom ruhu, obučena u svečanu crnu čašu – u crnoj keramičkoj čaši je i vosak crn sa svojim prepoznatljivim mirisom kreiranim još 1983. godine. Taj miris čuva note buketa ruža začinjene listovima kupine. Sveća Baies mirisom korespondira sa toaletnom vodom L’Ombre dans l’Eau, a praznično pakovanje za 2016. je jedna od velikih Diptyque sveća od 1.500 g, u posebno dizajniranoj kutiji. Cena Baies sveće od 1.5 kg je 33.500 dinara, dok su ostale tri praznične sveće pakovane u čaše od 190 g, a cena svake je 7.750 dinara. Diptyque sveće ekskluzivno se prodaju u beogradskoj Metropoliten parfimeriji.

Foto: press