FILM “PUTNICI”: LJUBAVNA PRIČA U DUBOKOM SVEMIRU

putnici

Dve mlade i tražene zvezde – Dženifer Lorens i Kris Pret igraju glavne uloge naučnofantastičnom, ali ipak romantičnom filmu Putnici koji je počeo da se prikazuje u našim bioskopima. Na koji način čovek može da se zabavi kad se tokom intergalaktičkog putovanja probudi 90 godina pre dolaska na cilj pokazaće vam Džim (Kris Pret) i Aurora (Dženifer Lorens) – dvoje putnika čije su se komore za spavanje pokvarile i na taj način ih probudile iz dugogodišnje hibernacije.
Putnici su film koji govori o posadi i putnicima koji su na svemirskom brodu u kriogenom stanju, zbog prirode putovanja koje je veoma dugačko. Na hiljade njih nalazi se na brodu, svi sa jednom misijom, da nasele novi svet. Međutim, problem nastaje kada se jedan od putnika probudi (Kris Pret), jer je ostalo još 90 godina putovanja do konačne destinacije. Umesto da živi sam dok ostali spavaju i umre u samoći pre stizanja na cilj, on će probuditi jednu putnicu (Dženifer Lorens). Na brodu se nalazi i robot (kome glas pozajmljuje Majkl Šin) koji shvata nezavidnu situaciju u kojoj se nalaze Lorensova i Pret. Dok Džim i Aurora pokušavaju da razotkriju šta se tačno krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost… Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.
Režiju filma „Putnici“ potpisuje Morten Tildum, koji je široj publici najpoznatiji po izuzetnom filmu „Igra kodova“ iz 2014. godine. Scenario je napisao Džon Spejts, autor filmova „Najmračniji sat“ i „Prometej“, i aktuelnog hita „Doktor Strejndž“.

Uz Dženifer Lorens i Krisa Preta u ostalim ulogama pojavljuju se Majkl Šin, Lorens Fišburn i Endi Garsija. Distribucija CON film.

Foto: press