DOZA SEKSEPILA S NOTAMA SUNCA: NUXE PRODIGIEUX PARFEM KOJI MIRIŠE NA LETO & MORE

Dve decenije nakon nastanka legendarnog Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja, rođen je Nuxe Prodigieux parfem. Mitski miris obožavanog Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja, konačno je uhvaćen u bočicu Eau de Parfum neodoljivog Nuxe Prodigieux Parfema. “On je moja nova tajna zavođenja koju delim sa svim ženama”, izjavila je Aliza Jabes, predsednica NUXE grupe.  Nuxe_Valentinovo_2016_Image

Serge Majoullier, kreator parfema, priča da se, kada su ga iz NUXE-a zamolili da osmisli parfem s notama legendarnog  suvog ulja, osećao srećno i ponosno, jer je već unapred imao plan kakav bi to miris morao da bude. “Inače sam uvek započinjao s parfemom ili mirisnom notom koja se zatim dodavala kozmetici. No, u ovom slučaju izazov je bio pretvoriti mirisnu notu legendarnog proizvoda u njegov vlastiti parfem. Želeo sam da parfem sadrži dozu seksepila, s notama sunca i mora na horizontu. Moj zadatak je bio da promenim melodiju mirisa, ali i osigurati da žene u njoj ipak prepoznaju poznatu notu legendarnog ulja” – kaže Serge Majoullier.
Ovaj parfem zaista poseduje čarobne moći – moć da probudi uspavanu ženstvenost, moć da podstakne sva čula, da postavi senzualnost na značajno viši nivo… kao i moć da bez imalo truda baci magične čini na muškarce… Prodigieux parfem je senzualnih nota. U sebi nosi dozu seksipila, s notama sunca i mora na horizontu. Topli, slatki miris odmah će vas asocirati na sunce, topli pesak, odmor… a osećaj koji izaziva je – vatromet ženstvenosti. Toplih, sunčanih nota njegova priča započinje citrusnim notama bergamota i mandarine, a zatim slede cvetni0 akordi cvetova pomorandže. Njegovo baršunasto srce čine note raskošnog buketa ruže, gardenije i magnolije koje završavaju neodoljivim plesom nežne vanile i kokosovog mleka. Nuxe proizvode potražite u apotekama, a cena parfema od 50ml je 4.692 dinara.

Foto: press