EPIC DRAMA: NOVI TV KANAL KOMPANIJE VIASAT WORLD

Medijska kuća Viasat World pokrenula je novi TV kanal Epic Drama koji će se prikazivati na ključnim tržištima Centralne i Istočne Evrope, a sa emitovanjem programa počinje 14. decembra 2017. Epic Drama ponudiće više od 600 sati visoko budžetnih HD sadržaja, i to 70 odsto ekskluzivnog materijala, a više od 80 odsto sadržaja uključuje i SVOD-prava, što je u skladu sa misijom ove kompanije da svojim korisnicima obezbedi najkvalitetnije sadržaje na svetu, putem niza platformi i uređaja. Ljubitelji dramskih sadržaja imaće pristup kvalitetnim i zanimljivim serijama raznovrsnih žanrova, među kojima su kriminalistički programi, misterije, klasični književni žanr, politika i moć, istorijski i ratni programi, akcione avanture, fantastika i istorija. Izbor uključuje najbolje i najzanimljivije istorijske drame sa svih područja, kao i one nastale u Velikoj Britaniji, SAD, Španiji, Francuskoj, Italiji, Australiji i Kanadi.

Gotovo svi sadržaji novog kanala prikazivaće se u prime time terminima, a snimljeni su u poslednje tri godine te će publika moći da uživa u najboljim i najnovijim istorijskim dramama 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.
Iz programske šeme izdvajamo neke od naslova serija koje ćete rado gledati – Elizabeta I, Bordžija, Ubistva i misterije gospošice Šifer, Klondajk, Pismo za Evitu, Prognani, Selo, Agent, Čuvari reda, Bludnice, Mladi inspektor Mors, Hotel Grand, Velika iščekivanja…

– Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo pokretanje kanala sa odvažnim i raznovrsnim sadržajima, u potpunosti posvećenog širokoj i visoko budžetnoj produkciji istorijskih dramskih serija, sa uzbudljivom radnjom. Naš jedinstveni položaj nezavisne televizije omogućava nam da oslušnemo potrebe naših partnera i korisnika, da razumemo njihove želje i da im na najbrži i najlakši način izađemo u susret. Na osnovu našeg velikog iskustva u prikazivanju dramskih sadržaja, uspeli smo da ispunimo prazninu na tržištu i ponudimo kanal koji emituje program 24 sata dnevno i prikazuje najbolje dramske sadržaje iz celog sveta, uz sadržaje dostupne na zahtev – istakla je Irina Gofman, izvršna direktorka i predsednica kompanije Viasat World.Novi TV kanal biće dostupan na teritorijama: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Grčke, Mađarske, Poljske, Rumunije, Slovačke, Turske i Ukrajine. Epic Drama kanal  u Srbiji će biti dostupan pretplatnicima SBB mreže i Total TV.

Foto: press