U sigurnom zagrljaju roditelja: Ergobaby kreirao prozračnu nosiljku za bebe, idealnu za leto

ergo-baby-nosiljke-za-bebe

Kada je reč o bebi opremi, ono što svaki roditelj želi je sigurnost, udobnost i lakoća rukovanja, jer samo tako i roditelj i dete uživaju. Vođeni mišlju da se i bebe i roditelji osećaju prijatno, stručnjaci brenda Ergobaby ponosno predstavljaju novu nosiljku za decu Omni Breeze. Brend čije su ergonomske dečije nosiljke i kompaktna kolica nagrađivani, već duže vreme uživa u poverenju roditelja jer su se svojom kvalitetom i filozofijom visoko pozicionirali u svetu dečije opreme. Ergobaby je otišao korak dalje – dizajnirao je nosiljku od mrežaste SoftFlex tkanine. Tako je nastala nosiljka koja je svetski broj jedan po prozračnosti, čime je nadmašen prethodni, omiljeni model Omni 360.

Tanje naramenice i sistem za propušatnje vazduha

Na početku ovog vrućeg leta, nova Ergobaby nosiljka osigurava još veći protok vazduha na delovima na kojim se roditelji i bebe najviše znoje. Pojas za struk ima izreske koji lako propuštaju vazduh, a naramenice su tanje od dosadašnjih modela. U kombinaciji sa pojasom koji ima lumbalnu potporu, nosiljka omogućava neverovatno udobno nošenje dece od novorođenčadi do mališana od 20 kg. Tako će svaka pustolovina sa malom decom biti laka i zabavna. Detalji koji pokazuju da ništa nije prepušteno slučaju su i reflektirajuće trake za sigurnost pri šetnjama u sumrak, bočni džepovi, kao i u odvojiva torbica, u koje stanu manje stvari poput telefona, ključeva i kartica.

ergo-baby-nosiljke-za-bebeNajprozračnija Omni Breeze nosiljka omogućava sve opcije, uključujući i nošenje bebe prema napred i prilagođavanje uzrastu deteta – od rođenja (3,2 kg) do 20,4 kg. Zanimljivo je što je tokom razvoja ovog proizvoda, svetska kompanija Ergobaby deo testiranja nosiljke sprovela i u našem regionu, tako da su u nju ugrađene povratne informacije roditelja, stručnjaka i savetnica za nošenje. To nije prvi put da Ergobaby sluša želje roditelja. Ovim je zagarantovano da će najnovija nosiljka posebno dobro odgovoriti njihovim i potrebama njihove dece.

momčilo otaševi ergobaby nosiljka ya bebe #tatavolitatanosi

Glumac Momčilo Otašević pokazuje kako #tatavolitatanosi

Osim što omogućava roditeljima da odaberu najbolje ergonomske nosiljke za sebe i svoje dete, Ergobaby učestvuje u edukaciji i podizanju društvene svesti o važnosti zajedničkog podizanja deteta od prvog dana. Ergobaby ruši stereotipe o tatama koji “ne učestvuju” u odgajanju deteta uz kampanju #tatavolitatanosi, čiji je cilj promocija nošenja među očevima. Jedan od očeva, koji se uključio u promociju ove najvažnije uloge je i glumac Momčilo Otašević, tata koji svaki slobodan trenutak koristi sa svojim najdražima, kao i da supruzi Jeleni Perčin Otašević pruži podršku u majčinstvu i karijeri.

Uživam u šetnjama sa decom. Ono što posebno volim je jednostavnost nošenja deteta u nosiljci, koja je istovremeno proverena, a šetnja zdrava i prijatna. Uz nosiljku su nam i svakodnevne obaveze sa bebom još lakše i praktičnije. Iskreno, tata s nosiljkom – to je baš frajerski“ – kaže kroz osmeh Momčilo.

Foto: press