Kvalitetan kupaći kostim može da se nosi na mnogo načina – iskoriste ih sve ovog leta!

lisca kužaći kostimi cena
BALKONET GRUDNJAK “ENSENADA” Cena: 6.290 din. HIGH – LEG GAĆICE, 3.590 din.

Modna kuća Lisca nam poručuje da ovog leta 2021. obratimo pažnju na višefunkcionalne momente. Ako se pitate šta to tačno znači evo primera. Kada birate kupaći kostim obratite pažnju da li vam on može poslužiti isključivo za plažu i kupanje, ili mu možete naći još neku, drugu namenu.

Jedan kupaći, više modnih kombinacija

Kvalitetan jednodelni kupaći, kakve možete naći u aktuelnoj Lisca kolekciji za leto 2021. može da posluži kao top/majica ispod lagane pamučne košulje i kaftana, a možete ga nositi čak i uz džins.  Jednodelni kupaći sa dubokim izrezom može se kombinovati i sa dugom suknjom, pantalonama ili dugim širokim ogrtačem…, a ako vam se dezen toliko dopada, možete ga nositi čak i ispod sakoa, umesto top majice. Znači, jedan modni detalj možete iskoristiti na više načina, i vrlo brzo ste spremne i za izlazak, a ne samo na plažu.

Bando grudnjak s plaže u grad

Dvodelni kupaći takođe možete maksimalno iskoristiti. Omiljeni bando, gornji deo (grudnjak) sa tropskim printom, nosite uz beli, crni, žuti… šorts ili suknjicu ili široke pantalone za plažu od gaza-materijala. Ogrnite se laganom lanenom košuljom i – spremne ste za odlazak u obližnji bar. Ne propustite da isporbate još jednu kombinaciju – bando i bele ili crne palazzo pantalone (širokih nogavica sa visokim strukom).

JEDNODELNI KUPAĆI SA PENASTIM KORPICAMA BEZ ŽICE Cena: 7.990 din.

Animal print leti nikada ne izlazi iz mode, posebno one rezervisane za plažu. Zato je Lisca ovog leta pripremila  mladalačku varijantu ovog dezena, pa umesto klasičnih leo, tigar ili zebra motiva, sada možete da birate one u kombinaciji plavo-crna, na primer. Svi delovi se mogu međusobno kombinovati u svakoj prilici, pa plavu zebricu obavezno isprobajte uz džins i lagani, končani crni kardigan za uveče, a tokom dana uz pareo istog motiva.

lisca animal print
PUSH UP GRUDNJAK LIMA, 4.890 din.

Foto: press