Roditelji, vreme je da odaberete idealna kolica za vaše bebe, ali i za vas

Proleće je stiglo i vreme je za beg u prirodu. Za roditelje to može da znači samo jedno – vreme je da odaberete idealna kolica za nove avanture vaših beba! Američki brend Ergobaby, poznat po proizvodnji ergonomskih nosiljki i kompaktnih kolica, pitao je za mišljenje najveće svetske stručnjake – bebe. Deca su jednoglasno odlučila da su za njih kolica “broj 1” ona koja im pružaju udobnost tokom vožnje i miran san dok je porodica u pokretu. Tako su nastala nova Ergobaby Metro+ kolica, najbolja kolica među premium kompaktnim kolicima, kada je u pitanju udobnost. To je potvrdio i nezavisni Institut koji je istakao da su Metro+ kolica “najjače podstavljena premium kompaktna kolica na tržištu”.

Popularna Metro kolica, ali sada još bolja

Odmah po predstavljanju prvih Metro kolica u 2018. godini, ona su postala omiljen izbor roditelja širom sveta jer su
pružala gotovo sve što roditeljima treba – kompaktnost i malene dimenzije koje su omogućavale da se sklope i smeste kao ručni prtljag u avionu ili iza sedišta automobila. Roditelji su birali Metro i radi jednostavnog mehanizma (ra)sklapanja jednom rukom, a lakoća upravljanja i mekoća sedećeg dela sa ležećim položajem oduševljavala je najveće stručnjake i kritičare – bebe. Da je važno što roditelji misle, Ergobaby je dokazao i testiranjem prototipa najnovijeg modela prilikom kojeg su roditelji iskazali želje da omiljeni Metro ima dodatne upotrebne vrednosti: ručku prilagodljivu visini, mogućnost postavljanja autosedišta, još veću nosivost i udobnost. Iz tih potreba dizajniran je Metro+ sa svim dodatnim mogućnostima koje su roditelji želeli, a sa zadržavanjem onog što su već obožavali.

Šta je plus kod Metro+ kolica?

+ još veća udobnost i jača podstavljenost kolica
+ teleskopska ručka, od veštačke kože, prilagodljiva visini roditelja – do 105cm
+ ležeći položaj sa naslonom koji se spušta do 175°
+ mogućnost postavljanja autosedišta uz pomoć adaptera
+ gnezdo za novorođenče koje se jednostavno formira bez potrebe da se posebno kupuje korpa za novorođenče
+ nove tkanine i boje
Znajući da su njegovi prethodnici omiljeni među roditeljima, Ergobaby je nadogradio Metro, ali je zadržao opcije koje su već bile praktične poput kompaktnosti, sklapanja jednom rukom i glatke vožnje, zahvaljujući opružnoj suspenziji i točkovima od PU pene. Nosivost Metro kolica više je nego dovoljna, jer je testiran do 22 kg. Što se tiče estetike, Metro+ uvelike podseća na prethodnike jer je zadržao dugački krović sa UPF 50+ zaštitom i mrežice za cirkulaciju vazduha. Na zadnjoj strani kolica nalazi se džepić za stvari, a u slučaju ružnog vremena dobro je znati da uz kolica dobijate i kišnu zaštitu.


Ergonomija je ključna osobina koja je utkana u svaki Ergobaby proizvod. Kod Metro+ kolica ona je dovedena na novi, viši nivo, čemu svedoči i činjenica da je nezavisni institut za testiranja utvrdio da su Metro kolica “najjače podstavljena ultra kompaktna premium kolica na tržištu”. Udobnost Metro+ kolica potvrdio je i nemački AGR Institut koji im je dodelio sertifikat “zdrava za leđa” roditelja i deteta. Ako ste u potrazi za kompaktnim kolicima koja pružaju udobnost kao velika, mogu se koristiti od rođenja (sa integriranim gnezdom ili autosedištem) ili kao druga, odnosno putna kolica, onda je Ergobaby Metro+ idealan za Vas. Novi Metro je dostupan na Ergobaby prodajnim mestima.

Foto: press