ESCADA JOYFUL: MIRIS ZA ŽENE KOJE UMEJU SAME DA KREIRAJU SREĆU

 

7

Inspirisan srećom koju žena oseća kada dobija predivan buket sveže ubranog cveća, novi Escada Joyful miris zamirisaće vam na svež, tek ubran roze božur, a kroz te akorde osetićete i mirisne note rosnih, belih cvetova. Kaže se da je radost stanje uma, kada nam sve izgleda moguće i ništa ne može previše da nas obeshrabri. Pa baš to osećanje savršeno je dočarano u novom i uzbudljivom Escada Joyful mirisu.

Kreatori ove mirisne note kažu da je namenjena ženi koja životu pristupa pozitivno, spontano i samouvereno, ženi koja je očarana lepotom u svemu što je okružuje… i, izabrana je Miranda Kerr, supermodel koji odražava mnoga lica ovo mirisa. Dizajneri su se složili da ona zaista jeste Escada žena. Njen pogled na život i kombinacija urođene sofisticiranosti, samopouzdanja i spontanosti čine Mirandu Kerr savršenom ambasadorkom za ovaj miris. Odišući zanosnom pozitivnošću i joie de vivre, Miranda se pokazala kao savršeno oličene Joyful mirisa i brenda Escada. Komentarišući svoju novu ulogu, modni “anđeo” sa preslatkim rupicama-smejalicama na obrazima kaže:
– Presrećna sam što sam deo Escada Joyful priče. Volim sve što ovaj miris predstavlja – iskorišćavanje malih prilika u životu, pronalaženje zadovoljstva i sreće u trenucima koji čine svaki vaš dan…. Za mene, miris priziva u sećanje na lepe uspomene branja svežeg buketa cveća.

OP1B2995_fx_alt_edit140424
Miranda Kerr na snimanju kampanje na njujorškom ostrvu Ruzvelt. Foto: Nathaniel Goldberg

Escada Joyful je nežan, lagan cvetni miris. Ulje magnolije i roze božur pojačani su novom, sintetizovanom notom mošusa Florimoss koja pruža mirisu dubinu i proziran, kremasti karakter. U gornjim notama kompozicija se otvara šerbetom crne ribizle koji ispunjava kožu blago ledenim osećajem. Energične note mandarine i dinje pružaju mirisu bezbrižnu, veselu energiju. Voćni akordi su u ravnoteži sa listovima ljubičice u srednjim notama, ulivaju mirisu sjaj i svetlucavost, dok roze božur daje ton vitalnosti. Prirodno ulje magnolije stvara novu, vlažnu svežinu koja je intenzivirana savršenom mešavinom ciklame i biberaste roze frezije. Topla osnova mirisa u donjim akordima sadrži jedinstveni sastojak – Florimoss, koji novoj mirisnoj kompoziciji daje zemljani ton obavijen kremastom sandalovinom i raskošnom toplinom saća, pružajući cvetnim tonovima prirodnu dubinu.

Daniel Wingate, direktor Escada Fashion, kaže da Miranda Kerr poseduje prirodan, pozitivan šarm koji odražava sve što ovaj miris predstavlja: miris samouverene žene koja se osmehuje svetu i sama stvara svoju sreću. Mirandim pogled na život, kako naglašava, u kombinaciji sa njenim individualnim stilom, savršeno dočarava kvalitete Escada Joyful mirisa. Kampanja je snimana u septembru 2013. objektivom poznatog modnog fotografa Nathaniela Goldberga, na njujorškom ostrvu Ruzvelt, a koncept je baziran na spokojnim vrtovima skrivenih u neistraženim delovima užurbanog grada.

7a

Bočica je dizajnirana da podseća na gradske nebodere. Odaje počast gradskom životu i svim mogućnostima koje on pruža. Providna je kako bi otkrila nežno roze boju mirisa. Ugraviran na njenom grliću nalazi se kultni logo – duplo slovo E – koje je dizajnirala Margaretha Ley, osnivač Escade. Stoper u vidu roze dragulja odlikuje se zlatnom obradom. Upečatljiva u svojoj simetriji i elegantnim linijama, nova Escada Joyful bočica savršeno odražava modernu sofisticiranost mirisa. Spoljašnje pakovanje je dizajnirano u savremenim zelenim i žutim nijansama koje ukazuju na jednostavnost, ženstvenost i sreću.

Foto: Escada press