FEELING AT HOME: MODNI DODACI JESENJE PARFOIS KOLEKCIJE

 

Portugalski modni brend Parfois predstavlja novi koncept kampanje jesen-zima 2016/17. kojim želi da prenese osećaj doma, onu dobro poznatu “feeling at home” prijatnost i pokaže kako je moguće osećati se kao kod kuće u nepoznatom mestu.

PARFOIS-FW1611

Formula za ovu sezonu ostaje ista – pravila ne postoje i kombinacije su neograničene. To naglašava avanturističku, znatiželjnu prirodu Parfois žene koja neguje čist, izrazito minimalistički izgled uz dizajnerske torbice ili nakit ili je naklonjena romantičnom, boho izgledu i mešavini sjaja, šljokica, veza i baršuna.

Zvezda kampanje je poljski model Maria Loks. Nije poznato odakle dolazi i gde ide, poznato je samo da doživljava preobražaj u zgradi Walden 7, u Barceloni, koju je dizajnirao slavni postmoderni arhitekta Ricardo Bofill. Objektivom argentinskog fotografa Rodriga Carmuega uhvaćene su boje i linije zgrade, sve se veže za jedan od najuticajnijih trendova sezone, a to su 70-te sa svojim zapanjujućim zimskim nijansama od maslinastozelene do žute i mešavine materijala kao što su baršun, biseri i čipka. “What makes you feel at home?”

Foto: Parfois