Film Barbi je ružičasta avantura o Barbie lutki i prividu savršenog života i izgleda

Film Barbi o lutki, koja je obeležila detinjstvo mnogih generacija i bojila svet u ružičasto milionima devojčica i tako stekla status ikone, sada će ih sve vratiti u vremena pink haljinica i štiklica. Premijera filma zakazana je za sredu, 19. jul u mts Dvorani, i u CineStar bioskopima, uz svečanu projekciju biće priređeno pregršt iznenađenja za sve posetioce. Planirano je da hol dvorane bude pretvoren u ružičasti barbi svet a posetioci će biti u prilici da se slikaju, u specijalno napravljenoj „barbi kutiji“.

film barbie
Foto: Blitz Film

 

Kao što je i očekivano scenografija za film Barbi obojena je upečatljivom ružičastom bojom

Trenutno najatraktivniji filmski par, Margo Robi i Rajan Gosling, izazivaju veliku pažnju na svim kontinentima zbog premijere dugo očekivanog filma o najpopularnijoj lutki na svetu – “Barbie” u distribuciji Blitz filma. U bioskopima širom sveta projekcije su nedeljama unapred rasprodate, a takav je slučaj i u Srbiji, gde će film biti

Barbara Millicent Roberts, poznatija kao lutka Barbie, stvorena je davne 1959. godine. Uz nju su odrastale brojne generacije, a Barbie je tokom godina menjala uloge i zanimanja. Barbie je do sada imala brojne animirane filmove, ali ovaj filmski hit o kojem bruji ceo svet je nešto sasvim posebno. Režiju potpisuje Greta Gervig, a glumačku postavu čine i Vil Ferel, Kejt Mekinon, Sima Liu, Majkl Sera i Amerika Ferera.
Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma. Film Barbie  o čuvenoj lutki biće održana uz još pregršt iznenađenja i partnera premijere.