CHANEL lak za nokte – kultni klasik i nijanse za svako godišnje doba

CHANEL kolekcija Show your true colors sadrži sve najlepše nijanse ovog beauty brenda, a među njima je naravno i kultni klasik Rouge Noir. Međutim, ono što je novo je poboljšana formula.U kolekciji od 24 nijanse izdvajaju se one najefektnije za leto, i to su obično svetle, jarke nijanse, dok u paleti boja idealnih za jesen preovlađuju oni dublji, tamniji tonovi. Među tim tamnim, najprodavaniji i najpopularniji je Rouge Noir, nijansa N°155, koji je popularnost stekao još 1994. godine u filmu Pulp Fiction.

Nijanse koje predstavljaju avangardu i slobodu

Svaka Chanel nijansa predstavlja zaštitni znak kulture ove kuće – avangardu i slobodu. Kolekcijom Show your true colors boje su stavljene u centar pažnje, jer one su način da se iskaže svaka emocija, svako raspoloženje i zadovolji svaka želja. Chanel Makeup Creation Studio stoji iza najnovije kolekcije lakova za nokte i zamislio je da boja odražava stil, poput modnog detalja. Paletu boja lakova za nokte čine najsuptilnije nijanse – od živopisnih do misterioznih, dajući svakoj ličnosti kreativni pečat.

Najlepši Chanel “letnji” lak za nokte idealno pristaje uz preplanulu kožu

Kao najlepša letnja nijansa izdvaja se Incendiaire N°147 – koralnocrvena, letnja, živa, koja  podmlađuje ruke i odlično pristaje uz preplanulu kožu, Zaštitna i dugotrajna boja za nokte dizajnirana je da stvori sjajni sjaj svakim premazom. Lak je obogaćen visokom koncentracijom pigmenata, plus prirodno dobijenim eko-ceramidima kamelije razvijenim ekskluzivno za kuću Chanel. Nanosi se u dva sloja, a kako bi se produžila postojanost, preporučuje se i treći, završni sloj ili gel coat.

Čuveni Chanel Rouge Noir lak za nokte odlična je izbor za sve sezone

Za jesenje-zimsku sezonu, a za mnoge je to i boja koju nose tokom cele godine, izdvaja se popularna nijansa 155 – Rouge Noir, tamna, duboka burgundi nijansa, uvek elegantna. Zaštitna i dugotrajna boja za nokte dizajnirana je da stvori sjajni sjaj sa svakim premazom. Formula je obogaćena visokom koncentracijom pigmenata, plus prirodnim eko-ceramidima kamelije razvijenim ekskluzivno za CHANEL kuću. Na noktima najlepše izgleda nakon dva naneta sloja.

Ukoliko želite neku od čuvenih Chanel nijansi, možete da iskoristite popust od 20% u Sephora parfimerijama i to u ŠC Galerija i ŠC Ušće. U Galeriji se popust od 20% dobija ukoliko je račun iznad 6.000 dinara, u periodu od 12. do 15. oktobra, dok umanjenje računa po istom principu važi 14. i 15. oktobra u ŠC Ušće.

Cena: 4.060 dinara.

Nijansa N°155 – Rouge Noir

Nijansa Incendiaire N°147

Foto: CHANEL Beauty press