GIGI HADID: MODNI AMBASADOR TOMMY HILFIGER BRENDA

Gigi Hadid X Tommy Hilfiger_2Supermodel i zvezda socijalnih mreža Điđi (Gigi) Hadid, u saradnji sa dizajnerom i modnom kućom Tommy Hilfiger, pokrenuće svoju prvu capsule kolekciju. Tommy Hilfiger najavljuje da će se međunarodno priznati supermodel Điđi Hadid pojaviti kao brend ambasador ženske kolekcije početkom jeseni 2016. Ekskluzivni ugovor predviđa udruživanje Hadidove sa kućom Tommy Hilfigerom u lansiranju njene prve kapsula kolekcije koju će kreirati u saradnji sa legendarnim američkim dizajnerom. Promocija je zakazana za jesen 2016, a u ženskoj kolekciji, pored odeće, naćiće se i obuća, modni dodaci – satovi, naočare za sunce, ali i nova mirisna nota. Čitava capsule linija slaviće Điđinu jedinstvenu viziju modernog stila u fuziji sa Hilfiger prepoznatljivim nasleđem “Classic American cool”.

Gigi Hadid X Tommy Hilfiger“Poznajem Điđi i njenu porodicu godinama, i neverovatno je bilo gledati je kako izrasta u jednu od svetski najpoznatijih i najuticajnijih supermodela“, izjavio je Tomi Hilfiger podsećajući da se Điđi pojavljivala na Hilfigerovim revijama a sada će saradnja sa njom biti nastavljena kao sa novim zaštitnim licem za Tommy Hilfiger žensku kolekciju i parfem.
“Ona je prava definicija današnje ‘Tommy devojke’ – njen magnetski privlačan personaliti zrači svetlošću i optimizmom, a njen stil je pun samopouzdanja, besprekoran je i cool”!  Poznatija kao “social supermodel” Điđi Hadid zaslužna je za preoblikovanje modelinga u 21. veku i prekrajanje uloge supermodela u milenijumskoj kulturi. Kroz neverovatan domet svojih kanala društvenih medija ona se povezuje sa fanovima širom sveta – na Instagramu ima više od 9,8 miliona pratilaca kojima nudi jedinstven uvid u to šta se dešava iza scene, ali u njen životni stil, ustoličivši se brzo kao ikona stila. Pojavljivala se na naslovnim stranicama magazina: Vogue, W, Harper’s Bazaar, Elle, TeenVogue, Numero, Schon !, i CR Fashion Book, ali i u muzičkim spotovima i televizijskim programima širom sveta.

Foto: press