HBO LANSIRAO OTT USLUGU U SRBIJI: SVE OMILJENE SERIJE I BLOKBASTERI NA JEDNOM MESTU

 

HBO internet usluga videa na zahtev HBO GO od sada je dostupna svim korisnicima u Srbiji, direktno putem OTT poslovnog modela tako da se svi ljubitelji serija, filmova i ostalog kvalitetnog sadržaja sada mogu pretplatiti na HBO GO direktno na hbogo.rs internet stranici. HBO GO pretplatnicima omogućava gledanje svih sezona hit serija iz originalne HBO produkcije koje su osvojile fanove i kritičare širom sveta, poput Igre prestola (Game of Thrones), Zapadnog sveta (Westworld) i Silicijumske doline (Silicone Valley), ali i kultnih serija kao što su Seks i grad (Sex and the City), Porodica Soprano (The Sopranos), Žica (The Wire) i mnoge druge.

Uz HBO produkciju, HBO GO donosi i popularne serije drugih studija, kao što su Emijem nagrađena serija Sluškinjina priča (Handmaid’s Tale), Vavilon Berlin (Babylon Berlin), Tvin Piks (Twin Peaks), Pad viteza (Knightfall), Luter (Luther) i mnoge druge. Premijere većine serija gledaoci u Srbiji na HBO GO mogu da gledaju u isto vreme kada se prikazuju i u Americi.HBO GO donosi i premijere najnovijih blokbastera kao što su Lepotica i zver (Beauty and the Beast), T2 Trejnspoting (Trainspotting 2), Assassin’s Creed, Putnici (Passengers), Saveznici (Allied) i mnogi drugi, ali i katalog s velikim izborom kultnih i ostalih hit filmova, kao i više od 350 sati dečjeg sadržaja s omiljenim crtaćima i filmovima za najmlađe gledaoce. 

U HBO GO ponudi će se naći i filmovi iz HBO Europe ko-produkcije iz našeg regiona, kao što je dokumentarni film Mile Turajlić Druga strana svega (The Other Side of Everything) koji je prošle nedelje nagrađen prestižnom nagradom za Najbolji dokumentarni dugometražni film 30. Festivala IDFA u Amsterdamu, kao i intrigantan igrano-dokumentarni film „Houston, imamo problem!“ (Houston We Have A Problem!) slovenačkog reditelja Žige Virca, koji istražuje mit o tajnoj američkoj kupovini kontroverznog jugoslovenskog svemirskog programa početkom 60-ih godina prošlog veka, vrednoj nekoliko milijardi dolara.
Takođe, ponuda sadrži i sve sezone hvaljenih serija iz HBO Europe produkcije, kao što su Senke (Rumunija), Ognjeni grm i Pustinja (Češka), Lagodan život (Mađarska), Čopor (Poljska) i mnoge druge.

Svi novi korisnici HBO GO uslugu mogu da isprobaju mesec dana besplatno aktiviranjem probnog perioda direktno na hbogo.rs internet stranici, bez obaveze. Po isteku probnog perioda, mesečna pretplata iznosiće 799 din, a izvršavaće se putem bankovne kartice koja je unesena prilikom registracije. Opcija direktne pretplate na HBO GO uslugu dodatak je već postojećoj ponudi HBO kanala i usluga u Srbiji.

– Iako je dostupnost HBO GO usluge u ponudi operatera u Srednjoj Evropi već veliki uspeh, naš cilj je da svim ljubiteljima serija u ovom regionu omogućimo još jednostavniji pristup vrhunskom HBO sadržaju. Lansiranje OTT poslovnog modela koji korisnicima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Bugarskoj omogućava direktan pristup HBO GO usluzi prirodan je korak nakon uspešnog lansiranja HBO striming usluga s direktnim pristupom za korisnike u Španiji, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj i Finskoj, kao i nedavnog pokretanja OTT poslovnog modela u Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Rumuniji – rekao je Herve Pajan, izvršni direktor kompanije HBO Europe.
Novi naslovi se dodaju u HBO GO ponudu na nedeljnom nivou, a celokupan sadržaj je potpuno lokalizovan – svi naslovi imaju srpske titlove, dok su za većinu animiranih filmova dostupne sinhronizovana i originalna verzija.
HBO GO OTT usluga biće dostupna na računarima, pametnim telefonima, tabletima, Apple TV-u, Chromecast-u, Samsung Smart TV-u i PlayStation-u. Svaki HBO GO pretplatnik uslugu može da koristi na 5 uređaja, od kojih su 2 striminga dostupna u isto vreme.
HBO GO će i dalje biti dostupan u ponudi odabranih operatera, u TV i internet paketima. Osim u Srbiji, HBO GO je putem OTT poslovnog modela dostupan i u susednim zemljama – Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini, a ovaj korak je nastavak ekspanzije HBO GO OTT poslovnog modela koji je u Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj i Slovačkoj lansiran 13. novembra ove godine.

 

Foto: HBO Adria press