H&M STUDIO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO 2017: JEDNOSTAVNOST, LJUBAV I STRAST

Gracioznost i romantika baleta u susretu sa sportskom strašću zajedno potpisuju novu žensku H&M Studio kolekciju za proleće/leto 2017. koju smo ovih dana videli u beogradskom H&M Showroom-u. Ženstvenost, volumen i tradicionalne tehnike izrade raznih detalja pomešane sa funkcionalnošću i visokim tehnologijama proizvodnje sporstke odeće donose miks svežeg i modernog ili, kako kaže Pernila Volfart, kreativna direktorka i glavna H&M dizajnerka, znanje prošlih vremena pomešano sa energijom današnjih dana stvara put u novu budućnost.Modeli iz H&M Studio izrađeni su od organskog pamuka, svilenog žakarda i najlona, a kolekcijom dominiraju crna i bela nijansa čiju harmoniju “narušavaju” detalji u jarkim bojama poput pink i narandžaste.

U novoj Studio kolekciji pronaćićete i savršene modne detalje za decu pa tako vaša devojčica, na primer, zaista može da postane mini-balerina!

Sinoć je u Parizu predstavljena ženska i muška H&M Studio kolekcija za proleće/leto 2017. na „vidi sada, kupi sada“ reviji u okviru Paris Fashion Week. Betonski prostor kultnog Teniskog kluba u Parizu za potrebe revije transformisan je u topao ambijent koji mami i šalje poruke ljubavi i zajedništva. Na modnoj pisti, na kojoj je prodefilovala grupa top modela, među kojima su bili Điđi i Bela Hadid, Advoa Aboa, Ember Valeta, Džordan Beret ostvaren je balans između klasičnih krojeva i sportske garderobe – vunena garderoba sa oštrim ivicama koja se nosi uz fine džempere, svila velikog volumena i prozračni najlon, dok su karneri i delovi jarko roze boje uklopljeni sa monohromatskim kaputom i modernim sandalama.
Za reviju u Parizu napravljena je specijalna, interaktivna prodavnica, dok su kupci širom sveta mogli da kupuju garderobu iz kolekcije preko sajta hm.com. Kolekcija će u Srbiji biti dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao u oko 180 izabranih prodavnica širom sveta.

 

Foto: Ivana Nađ