Infinity 202∞ je prva uniseks kolekcija modnog brenda SHASH

Infinity 202∞ naziv je nove kolekcije modnog brenda Shash i predstavlja njihovu prvu, u potpunosti uniseks kolekciju koja pomera granice, ne samo sa aspekta održivosti, već i u multifunkcionalnosti jednog odevnog komada. Inspirisana netaknutom lepotom prirode, kreativna direktorka brenda Shash, Saša Šašić, kreirala je komade za novu kolekciju Infinity, koji su metafora beskraja koji nas okružuje. Neprolaznost sinhroniciteta prirode i beskrajne lepote utkani su u same kreacije koje nose duboko značenje jednostavnosti, ravnoteže i harmonije, te stvaraju koncept beskonačne promene i transformacije.

Svi komadi mogu se lako transformisati

Svaki komad simbolično predstavlja naše individualno putovanje ka otkrivanju bezgraničnih mogućnosti i potencijala koje nosimo u sebi. Svi komadi mogu se lako transformisati da bi otkrili više od samo jednog izgleda i upotrebe, stvarajući tako beskonačnost stilova koji se mogu nositi bez obzira na pol ili godišnje doba.

Prva uniseks kolekcija

Dizajnirana da se prilagodi senzibilitetu gotovo svake osobe, Saša je kreirala svoju prvu uniseks kolekciju, dok je pitanje održivosti podigla na još viši nivo. Ova kolekcija je revolucionarna ne samo zbog toga što nudi odeću koja je rodno neutrala, već i po tome što pomera standarde održivosti modne industrije. Pažljivo odabrani visokokvalitetni materijali, kao i najsitniji biorazgradivi detalji koji se koriste u proizvodnji, čine ovu kolekciju potpuno održivom.

Trio praktičnosti i funkcionalnosti

Multifunkcionalno odelo, mantil i košulja omogućavaju da se njihova praktičnost i funkcionalnost svaki put iznova otkriva i primenjuje. Sa više od jednog komada koji se krije u svakom modelu, ova kolekcija neće prestati da vas oduševljava, i baš kao priroda, podariće Vam beskonačni izvor ispiracije.

Nova kolekcija biće dostupna od 15. aprila 2021.godine na zvaničnom sajtu – www.theshash.com.

Foto: Jug Cerović