IZBOR SA LETNJIH RASPRODAJA: RAVNE VS SANDALE SA VISOKOM POTPETICOM

sale

Sa aktuelnih rasprodaja iz Massimo Dutti i Zara ponude za vas smo izdvojili dva para sandala – jedne kožne i ravne, a druge sa visokom potpeticom koje svojom bojom slave leto. Trenutno su na sniženju i osim što ćete uštedeti novac, savršeno ćete osvežiti vaš letnji look. 

Ravne sandale i papuče sa dva deblja, ukrštena kaiša u modni vidokrug ušle su prošle sezone, ali ove nisu ni izašle iz njega. U letnjoj Massimo Dutti kolekciji pronašli smo par plavih sandala od fine kozje kože. Gazište i kaiševi su od meke plave kože a na tački ukrštanja ukrašene su bogatim cvetom u kombinaciji kristala i metala. Ovo je onaj par koji ljubiteljke udobne, lagane letnje obuće zovu – comfy shoes! Trenutno su na sniženju i za njih bi trebalo da izdvojite 4.990 dinara. Dobra investicija za leto!6602101078_2_1_1

Trobojne koralne sandale biće dobar izbor za ovo leto. Kad vam stopalo obavije 12 kaišića u tri različite nijanse i “popnite” se na štikle od 11 cm, leto može da počne! Sandale su napravljene od poliestera, a možete ih naći u Zara radnjama po ceni od 2.590 dinara.

Foto: Massimo Dutti, Zara