NOVE LISCA KOLEKCIJE ZA PROLEĆE-LETO 2017. PREDSTAVLJENE NA REVIJI U PORTOROŽU

-ff Anamarija Avbelj, manekenka, perilo Lisca FashionPoslovnim partnerima iz 20 država i izabranim predstavnicima medija modni brend Lisca, na reviji održanoj u Hotelu Slovenija u Portorožu predstavio je nove kolekcije donjeg veša, kupaćih kostima i programa za spavanje za sezonu proleće-leto 2017. godine. To je bila prilika za predstavljanje novih trendova veša, kupaćih kostima i spavaćeg programa kroz priče o različitostima ženske duše.

Sledeće godine Lisca Selection linija donjeg veša pokazaće nam kako božanski privlačna žena izgleda u njemu. Modeli su pomalo tajnoviti, i prikrivaju i otkrivaju, a raskoš mu daju blistavi Swarovski kristali. Cvetni detalji i providni elementi i dalje će krasiti telo svake dive. ff  Zaklju-ìna slika modne revije LiscaDonji veš Lisca Fashion obogaćen je vezom, elastičnom čipkom i cvetnom šarom koja naglašava žensku nežnost i eleganciju. Atraktivni krojevi su odvažni i izrazito ženstveni, a ujedno udobni i funkcionalni. Donji veš za dan iz snova će pronaći i buduće mlade, dok će mnoge oduševiti i baby doll ili negliže koji može da se nosi i kao spavaćica. Sa retro trendom flertuje i kolekcija Cheek by Lisca a dopunjuju je sportski modeli donjeg veša i sportske garderobe koji su namenjeni aktivnom stilu životu. Nude maksimalnu slobodu pri kretanju i čine da aktivni trenuci budu još udobniji i opušteniji.

Lisca dama je odlučna, samouverena i sa stilom se pojavljuje i na plaži. Kupaći kostimi Lisca Fashion za sezonu 2017. biće obojeni u žive boje, posuti šarenim cvećem, palmama i sa pepito šarom. Elegantni i zavodljivi modeli kupaćih kostima Lisca Selection dizajnirani su u moćnoj pink boji, crnoj, kraljevsko plavoj i sa motivom boja koje se prelivaju. Obogaćeni su raskošnim detaljima, prozirnošću i burn-out tehnologijom (izgled izgorelog materijala). U liniji Cheek by Lisca oduševiče vas razigrani kostimi živahnih boja ukrašeni belim ananasima, mladalačkim printom voća i čipkom u kombinaciji sa mrežastim materijalom.

ff Kreatorke iz LisceJPG
Kreatorke Lisca programa sa modelima za sezonu proleće-leto 2017.
ff Goran Kodelja, direktor Lisce z razvojno ekipo Lisce
Direktor Lisca kompanije Goran Kodelja sa razvojnim Lisca timom

Sve serije kupaćih kostima su odvojene, što znači da sami možete da kombinujete gornji i deo deo. Za savršen izgled će se pobrinuti različiti dodaci za plažu – tunike, parei, kaftani, papuče, torbe, šortsevi. Muškarci će modele donjeg veša, pidžama i šortseva za kupanje birati iz kolekcije Lisca Men, dok je za decu pripremljena šarena Kids kolekcija. Kolekcije su kreirale Melita Letnar, Suzana Gorišek , Maja Nedič , Marjana Češnjevar i Maja Ratajc, art direktorka u Lisci. Na modnoj pisti su trendi priče živahnog leta 2017. predstavile slovenačke manekenke, uz koje je takođe zablistala i naša Aleksandra Tasić, kao i Tina Katanić iz Hrvatske.

Foto: Mediaspeed