“JEDI I POBEDI BOLEST”: KNJIGA O NOVOJ NAUCI O SAMOISCELJENJU ISHRANOM

Uz knjigu Jedi i pobedi bolest, autora dr Vilijama V. Lija, otkrijte novu nauku o samoisceljenju ishranom i tome kako telo može samo sebe da izleči.

Knjiga će vam pomoći da naučite kako da iz hrane “izvučete” ono najbolje i pokrenete svih pet urođenih odbrambenih sistema u svom organizmu. Pored toga što je informativna i sveobuhvatno napisana, knjiga je potkovana naučnim dostignućima i dugogodišnjom praksom samog autora, koji je predstavio revolucionaran pristup očuvanju zdravlja i borbi protiv mnogih bolesti.

Vodič za upotrebu hrane u cilju poboljšanja zdravlja

“Jedi i pobedi bolest” je najbolji praktični vodič za upotrebu hrane zarad poboljšanja zdravlja. Pisan je za sve one koji su u dobroj formi i žele da to stanje i ubuduće zadrže, za ljude koji počinju da osećaju svoje godine i žele da spreče propadanje i hronične bolesti, za sve one koji žive sa srčanim oboljenjem, dijabetesom, autoimunom bolešću ili nekim drugim hroničnim stanjem, ali i za hrabre ljude koji se aktivno bore protiv opake bolesti kao što je rak, ili imaju genetsku predispoziciju da obole od karcinoma. Ova knjiga duboko objašnjava jedinstvene mikronutrijente široke palete hrane i njene specifične interakcije sa ćelijama i tkivima u telu. Doktor Li ne samo da nam govori zašto je, na primer, jabuka korisna za zdravlje već, što je još važnije, otkriva koja je vrsta jabuke najbolja.

Čovek koji je promenio životne navike mnogih

Autor priručnika koji je promenio životne navike milionima širom sveta, dr Vilijam V. Li je svetski poznat lekar, naučnik i pisac. Na čelu je Fondacije za angiogenezu, a njegov revolucionarni pristup borbi protiv bolesti vrti se oko pronalaženja zajedničkih imenilaca. Aktivno sarađuje sa vrhunskim univerzitetima. Popularni priručnik doktora Lija “Jedi i pobedi bolest” možete nabaviti u svim Vulkan knjižarama širom Srbije ili ga naručiti putem sajta www.vulkani.rs. Cena knjige u maloprodaji je 999 dinara, a ako je poručite pute sajta košta 799 dinara.

Foto: press