JOŠ UVEK LUTAM – NOVI SPOT ALEKSE JELIĆA

Aleksa Jelić Još uvek lutam foto 4
Pored Alekse jelića u novom spotu Još uvek lutam videćete i glumicu Anju Alač

Pop pevač Aleksa Jelić snimio je video spot za novi singl “Još uvek lutam” čija se premijera očekuje u prvoj polovini oktobra.
– U pitanju je pesma puna emocija čiji tekst, muziku i aranžman potpisuje Boban Bob Janković sa kojim sarađujem još od 2008. godine. Na moje veliko zadovoljstvo u spotu se pojavljuje glumica Anja Alač, a snimali smo ga na prelepim lokacijama Deliblatske peščare te smo Anja i ja zaista uživali u punoći jeseni Zagajičkih brda – izjavio je zadovoljni Aleksa i najavio da je novi spot samo početak onoga na čemu radi.

Aleksa Jelić Još uvek lutam foto 1
– Sledeće godine ću objaviti novi album, jedna potpuno drugačija tema unutar koje sam i ja drugačiji…Sve u duhu vremena i promena. Video spot je radio Bojan Andrejek i ovo je naš prvi zajednički projekat. Prešli smo i lutali stotine kilometara kako bi našli idealne lokacije i najlepše pejzaže… Sniman je dva dana i jedva čekam da pesmu i spot predstavim javnosti. Obaveštavam vas i da u mom matičnom pozorištu – Narodnom pozorištu, uskoro počinje nova sezona, a 15. oktobra izvodimo čuvenu predstavu “Ko to tamo peva”.Aleksa Jelić Još uvek lutam foto 2
Foto: press