KALIFORNIJSKE USPOMENE: JESENJA CHANEL MAKE-UP KOLEKCIJA

Toplina kalifornijskog krajolika i eksplozija boja inspirisala je kreativnu Chanel make-up direktorku i dizajnerku boja Lucia Picu koja je sve te boje prenela u jesenju make-up kolekciju kojoj je dala ime Travel Diary. Zagasita i topla paleta boja koja nastaje jednostavnim prelamanjem svetlosti u svitanje zore, na obali okupanoj sunce ili pod gradskim svetlima nekad mračnog i užurbanog Los Anđelesa, našla se u neočekivanim kombinacijama paleta senki za oči.

U Les 4 Ombres palete senki “spakovane” su sve nijanse osunčane obale, dok je u boje Le Vernis lakova za nokte, kao mini uspomene, Lucia pretočila tonove gustih oblaka kalifornijskog neba. 

 

Još jedan kontrast u jesenjoj Chanel make-up liniji može se videti u nijansama Ombre Premiere Creme kremastih senki za oči. On su tamnije, mračnije, dok su Rouge Allure, Rouge Allure Ink i Rouge Coco ruževi veoma jarkih, upečatljivih boja.

Najveću pažnju i najviše “lajkova” u novoj Chanel make-up liniji dobila je Palette Essentiel.Dizajnirana za modernu i večito užurbanu ženu ova 3 u 1 paleta spaja tri proizvoda: korektor, hajlajter i rumenilo. Sve što vam treba za savršeno svež izgled! Kremasti korektor poslužiće vam za prikrivanje svih nepravilnosti na licu, ali i za dnevne popravke jer se lako stapa sa kožom i stvara nežan finiš. Lice ćete brzo i lako oživeti trunčicom kremastog rumenila, a fini, nenapadan sjaj dobićete uz malo čestica hajlajtera.

Foto: Chanel press