OTVORENA PRVA LEGO RADNJA U SRBIJI: OD SADA I KOCKICE NA KILOGRAM

Najpoznatiji svetski proizvođač igračaka za sve generacije Lego stigao je u Srbiju, a prva specijalizovana prodavnica u zemlji otvorena je danas na trećem spratu u Rajićeva Shopping Centru. Od sada možete na jednom mestu naći veliki asortiman kreativnih igračaka za decu i odrasle, kao i ekskluzivne linije proizvoda koje do sada nisu bile dostupne u našoj zemlji.

Omiljenoj kockici obradovali su se podjednako i mališani i odrasli, pa su tako brojni obožavaoci sa nestrpljenjem dočekali otvaranje prve radnje danskog brenda koja će na više od 170 kvadratnih metara ponuditi ekskluzivne linije iz bogatog Lego asortimana: Lego „Architecture”, Lego „Technic“, Lego „Star Wars“, kao i mnoge druge popularne setove. U ponudi se nalaze i specijalni „Pick-A-Brick“ zid koji omogućava kupovinu kockica na kilogram, kao i „Build-A-Mini“ ugao gde svako može kreirati jedinstvenu Lego figuricu.
Lego Store Srbija pripremio je i brojna iznenađenja za verne ljubitelje čuvenih kockica, te će tokom prva četiri dana, od 14. do 17. septembra sve koji postanu članovi Loyalty kluba, obradovati i popustom od 20 odsto na kompletnu Lego ponudu proizvoda.

Foto: press, Ivana V.