Keks jastuk – duhovit dizajnerski detalj u domu

keks jastuk

Keks jastuk jedan je od aktuelnih trendi komada za dekoraciju doma, koji uopšte nije namenjen isključivo za dečju sobu. Duhovitog dizajna, a posebno jastuk u obliku čuvenog Petit Beurre keksa, uvek će nam izmamiti osmeh i vratiti u detinjstvo – u vreme kada smo živeli u Jugoslaviji u kojoj je jedna od “napravi sam poslastica” bio upravo hrskavi Petit Beurre keks premazan eurokremom.

Keks jastuk može da posluži i kao stočić

Pravougaovi, okrugli ili sendvič keks jastuci mogu da budu višenamenski – da se koriste baš kao jastuci, ali i kao stočić – kada naslažete nekoliko komada, jedan na drugi. Odlično izgledaju kao detalj na radnoj stolici, ukras na sofi i ili kao podna sedalica dok se u društvu gleda dobar film. U prodaji ćete najviše naći jastuke u nijansama keksa – bež i braon, ali i u nežnoroze i bebiplavoj nijansi, dok se modeli sendvič keks jastuka izrađuju i u nekoliko jarkih boja. Naravno, među njima je i onaj koji podseća na sada popularni Oreo sendvič keks.

Keks jastuci su ručno rađeni, od pamuka ili materijala po želji. Prodaju se na Etsy platformi, a mogu se naći i na još nekim home decor portalima.

biskvit keks jastuk

etsy

keks jastuk etsy

keks jastuci
Foto: Aliexpress

keks jastuk

biskvit keks jastuk

etsy keks

okrugli jastuk

Foto: Etsy.com