“KOMEDIJA NA TRI SPRATA” – sulude komšijske avanture uskoro u bioskopu

Komedija na tri sprata je domaća filmska priča rediteljke Sandre Mitrović u kojoj ćemo se smejati suludim komšijskim avanturama. Uoči velike beogradske premijere filma, zakazane za 18. oktobar u MTS Dvorani, izašao je trejler za Sandrinu prvu filmsku priču.

komedija na tri sprata

Komedija na tri sprata nasmejaće, ali i raznežiti publiku

Film “Komedija na tri sprata” publiku će dobro zasmejati, ali i raznežiti kroz mnoge komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja, kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

reditelj sandra mitrović

Sjajna glumačka ekipa

Glumačku ekipu čine Dragan Gagi Jovanović, Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Pavle Mensur i mnogi drugi. Pored Sandre Mitrović, koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson i direktor fotografije Dušan Ivanović, a iza ove komedija-drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija.

Foto: Emilija Stanišić / Promo