MY LOVELY BAG kolekcija torbi za jesen 2022 – elegantne i nenametljivog dizajna

My Lovely Bag kolekcija torbi za jesen 2022. upravo je stigla iz dizajnerskog studija i odmah ostavila u dilemi – kako se odlučiti samo za jednu!?! Različiti oblici, boje i kombinacije materijala navode na zaključak da je reč o kolekciji snažnog i upečatljivog karaktera, a vrhunska kampanja, dostojna svetskih modnih brendova, snimljena je u srcu Beograda. Respektabilna ekipa modnih umetnika, na čelu sa fotografom Bojanom Stanićem, na svež i nov način istakla je svu lepotu i posebnost My Lovely Bag torbica. Modeli jesenje linije nedavno su predstavljeni i u Italiji, u okviru “Milan Fashion Week”, gde su izazvale ovacije brojnih modnih kritičara i publike.

MLB_Jesen 2022. Foto Bojan Stanić

My Lovely Bag kolekcija torbi donosi i sigurne i razigrane modele

Kolekcija se sastoji od modela torbi različitih veličina i stilova. Ružičasta i crvena mini torba Eloise, blago trapezastog oblika s ručkicom, i najjednostavniju odevnu kombinaciju učiniće zanimljivom. Zaljubljenice u eleganciju i jednostavnost osvoji će modeli Elena i Evelyn, koja je rađena s nekoliko lica. “Sigurne” varijante su crna i bež Evelyn torbica, razigran model je kombinacija lila i zelene boje, dok je najdovažniji presladak model sa zmijskim printom. Jednostavan dizajn i čiste linije ove polučvrste torbe naglašeni su dizajnerskom MLB metalnom kopčom. S druge strane, izrađena u potpuno čvrstoj formi, zaobljenih linija s upečatljivom MLB dizajnerskom metalnom kopčom, Elena donosi formalnost na nešto opušteniji “lovely” način, a dostupna je u dve boje – crnoj i crvenoj.

my lovely bag jesenja kolekcija

I svakodnevne torbe su privlačne i praktične

Kada je reč o svakodnevnim torbama, osim privlačnog izgleda, nameće se potreba i za izuzetnom funkcionalnošću. Elegantni ranac Eve, sa efektnim džepom na prednjem delu, privlači pažnju unikatnim materijalom sa reljefno utisnutim MLB frazama i biće najudobnija torba na leđima dok koračate kroz svakodnevne obaveze slobodnih ruku. Model najvećih dimenzija u jesenjoj kolekciji MLB je Eden – torba u kojoj ćete lako moći da spakujete sve svoje sitnice, neophodne tokom celoga dana. Izrađena od dizajnerskog materijala s efektnom ručkom na poklopcu, torba ima i dugi podesivi kaiš za nošenje preko tela. Elegantan i nenametljiv dizajn lako će se uklopiti u svaku poslovnu kombinaciju i izgledati sjajno!
Prave”bombonice” kolekcije dolaze u kombinaciji s popularnim “teddy” krznom. Od nežne bež do tople konjak nijanse ili romantične prljavoroze, nesumnjivo, ovo će biti modeli koje ćemo viđati u zanimljivim street kombinacijama celu jesenju i zimsku sezonu, koje su pred nama. Kompletnu ponudu pogledajte na Instagram profilu brenda.

Mlb

my lovely bag 2022 jesen

my lovely bag jesen

Evelyn torba

my lovely bag

Foto: Bojan Stanić/press