TRUSSARDI ODEĆA, NAMEŠTAJ I BAR

Cafè Trussardi, Cip-Cip armchair, Band Breccia table, Spiga lamp

Trussardi, modni brend poznat po svedenom galmuru, proširen na liniju Trussardi Casa, dobio je još jednog člana porodice: Cafè Trussardi promovisan je na Sajmu nameštaja u Kelnu kao nova zvezda na Trussardi poslovnom nebu.

Filosofija brenda sprovedena je od početka do kraja, od inovativne arhitekture do utančanih detalja, od elegancije do moderne usluge. Nosilac dizajnerskog potpisa istovremeno nonšalantnog i poslovnog enterijera je Carlo Colombo, dok je umetnički direktor projekta Gaia Trussardi. Imidž koji modna marka neguje u izboru kvalitetnih materijala i boja preneti su na enterijer bara Trussardi koji ostavlja glamuroznu sliku sa veoma određenim estetskim smislom. Koža, mermer i prirodni tonovi drveta dele prostor na dve celine: onu dinamičniju za ručak i kafu, i drugu smireniju sa predimenzioniranim velurnim foteljama za potpuno opuštanje.

Da doslovno sve počiva na temeljima italijanske kulture potvrđuje i činjenica da je pažljivo formirani meni bara Trussardi u duhu kulinarske tradicije ove neponovljive mediteranske zemlje. U njemu će moći da uživaju posetioci širom sveta, a među prvima priliku za to imaće žitelji Dubaija, potom Milana, Njujorka i Ibice.

Foto: Trussardi

Cafè Trussardi, Agnese chair, Cafè table and Cherries light