KONCEPT 45.0 – BEOGRADSKI DIZAJNERSKI KOMADIĆ RAJA

_DJT3598 Koncept 45Nastao sa idejom da Beogradu približi dizajn kao neprikosnovenu vrednost, ali i kao način života, Koncept 45.0 je postao mesto za koje će vam Beograđani reći da je pravi mali komadić dizajnerskog raja. Misija prodajnog mesta Koncept 45.0 je vrlo jasna: da postane centralna tačka dizajnerskog tornada, da na jednom mestu okupi pažljivo selektovane brendove, pre svega inovativne, moderne, vrcave, zabavne, jednostavne a ipak glamurozne. U srž radnje utkana je potreba da se stalno i iznova menja, nadograđuje, traga za inovacijama, prerasta u nešto još bolje, zato ovog leta Koncept 45.0 u fokus stavlja sasvim novi segment u svojoj ponudi- ultimativnu selekciju gramofonskih ploča na kojoj bi svaki DJ pozavideo.

DSC_4720

DSC_4900

AKHL jastuciciU ponudi ove radnje pronaći ćete originalne moderne stvari za kuću sa potpisom brendova AKLH, Baci, BoConcept, Cable and Cotton, Casamania, Dandy Nomad, Miho, Vondom… Tu je i nesvakidašnji aksesoar brendova 10 fingers, Jump from Paper, Nooka Nuuna, Dzimitry Samal Sunglasses, Spitfire Sunglasses, Thomas.V, Nach Jewelry, Handmade by I&N, Harem Royal, Bone Collection Gadgets, kao i modni komadi za sve one sa osvešćenim, jedinstvenim stilom: Aloha >From Deer, easy2dress, Candy Girls.

Capsule kolekcije kreirane ekskluzivno za Koncept 45.0 izradili su i beogradski dizajnerski Iva Stefanović + Koncept 45, Oscar Hofman i Iva Bošković za Koncept 45.

Prošetajte do ulice Kralja Petra 45 i pronađite svoj jedinstveni detalj!