KULTURNI SPEKTAKL POD ZVEZDANIM NEBOM: NE PROPUSTITE NOĆ MUZIKE NA TAŠMAJDANU

Noć muzike powered by Plazma najveći je kulturni spektakl pod vedrim nebom koji se održava u petak, 1. septembra 2017, na stadionu Tašmajdan. Pored spektakularnog nastupa Simfonijskog orkestra i Hora RTS, kao i Hora Kolibri pod vođstvom maestra Bojana Suđića, Noć muzike powered by Plazma donosi još jedno veliko iznenađenje za sve ljubitelje klasične muzike. Pred beogradskom publikom po prvi će nastupiti čuveni francuski tenor Amadi Laghe koji će tom prilikom izvesti i čuvenu numeru „O sole mio“. Noć muzike počeće u 20.30 časova na stadionu Tašmajdan kada će više od 170 izvođača pod vedrim nebom Beograda povesti publiku na muzičko putovanje oko sveta.
S obzirom na to da je Noć muzike besplatna manifestacija i da nema podele karata, kapije stadiona će u petak, već od 18:30 časova, biti otvorene za sve posetioce kako bi se izbegle gužve prilikom ulaska na koncert. Dozvoljeno je unošenje bezalkoholnih napitka u plastičnim ambalažama, a za one koji ne budu uspeli da nađu svoje mesto na stadionu, nedaleko odatle, u Tašmajdanskom parku, biće postavljeno i veliko video platno na kome će se direktno prenositi koncert kako bi svi građani imali priliku da uživaju u zvezdanoj Noći muzike.
Druga Noć muzike powered by Plazma realizuje se uz podršku Grada Beograda, Ministarstva pravde, sportsko rekreativnog centra Tašmajdan, kao i kompanija Bambi i Polimark.