LIERAC CICA-FILLER PROIZVODI SADRŽE DOKAZANE BORCE PROTIV BORA

Nedostatak vode, mimika lica, gravitacija, UV zraci… samo su neki od uzroka stanja kože koji deluju sve snažnije iz godinu u godinu, kako bi delovao na sve četiri vrste bora.
Da bi oponašao mehanizme prirodnih procesa zaceljivanja, Lierac je razvio inovativnu kombinaciju tri kompleksa aktivnih supstanci zasnovanih na poslednjim medicinskim saznanjima (89% sastojaka je prirodnog porekla).
Od aktivnih supstanci proizvodi iz Cica-Filler linije sadrže:
– Bakuhiol pripada novoj generaciji aktivnih sastojaka. Snažniji je od retinola, do sada najpopularnijeg, dokazanog borca protiv bora, ali bez neželjenih iritacija koje retinol može izazvati. Bakuhiol je 100% prirodnog porekla, dobijen je od ajurvedske biljke Psoralea corylifolia i poseduje izuzetnu sposobnost stimulacije sinteze kolagena tipa 1.
– Dokazani Lierac botanički kompleks za elastičnost kože sačinjen od tri prirodna sastojka: preslice, virka i bršljana, za borbu protiv gubljenja elastičnosti kože.
– Hyalu-3 koncentrat, još jedan sastojak po kom prepoznajemo Lierac formule:
*hijalurosnka kiselina velike molekularne mase, zadržava vlagu na površini kože i daje neposredan efekat jedrosti
*mikroinkapsulirana hijaluronska kiselina sa postepenim oslobađanjem, za dubinsko dejstvo
*kvasac agave koji podstiče stvaranje hijaluronske kiseline u tkivu i dugotrajno deluje.
Lierac laboratorije razvile su aktivnu teksturu sa trenutnim efektom “blurovanja” ili “zamagljivanja” vidljivosti nedostataka na koži, uz pomoć ukrštenih elastomera koji stvaraju fini, nevidljivi veo na površini kože. Biljni ovlaživač propanediol (iz kukuruza) potpomaže prodiranje aktivnih sastojaka u kožu.
Cica-Filler linija prilagođena je raznim potrebama kože lica, a čine je krema i serum.Cica-Filler Repairing Anti-Wrinkle Serum – ampule za intenzivni tretman protiv bora tokom 30 dana, uz trojni kompleks akitvnih sastojaka Cica-Filler linije sadrži dodatno i Acetyl Hexapeptide-8 za inhibiciju supstanci koje učestvuju u kontrakciji mišića koji nabiraju kožu (delovanje slično botoksu). Serum se može koristiti ciljano na zonama bora, ili na celom licu. Ampule nove generacije sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka, u praktičnom su plastičnom pakovanju sa poklopcem, u tri ampule od po 10 ml. Prvi rezultati se vide neposredno po nanošenju i poboljšavaju se iz dana u dan. Nakon kliničke studije rađene u saradnji sa 114 žena, posle mesec dana korišćenja seruma dva puta dnevno, 75% njih smatralo je da su bore manje vidljive, a 82% da lice kompletno deluje odmornije i svežije. Cena: 6.990 din.
Cica-Filler Repairing Anti-Wrinkle Cream krema za normalnu i suvu kožu, uz tri kompleksa sastojaka sastojka, sadrži i pro-lipide japanske biljke Ophiopogon japonicus za pospešivanje sinteze lipida. Aktivne teksture obogaćene su sastojcima za brzi osećaj ugodnosti na koži, sadrže propanediol biljnog porekla i ši buter za hidrataciju. Teksturi su dodati i “soft focus” puderi (biljnog porekla) koji, poput popularnih “selfi-filtera” doprinose “zamagljenom” izgledu kože i manjoj vidljivosti bora.
Cena: 5.990 din.

Foto: press