LIERAC SUPRA RADIANCE: PRVA LINIJA POSVEĆENA DETOKSIKACIJI “GRADSKE” ŽENE

“Gradskoj ženi” koja je pod stalnim stresom, čija je koža izložena zagađenom vazduhu, UV zračenju, duvanskom dimu, nedostatku sna, koja ceo dan provodi u stresnog okruženja i neujednačeno se hrani LIERAC je svoju novu Supra Radiance posvetio upravo njoj, pokušavajući da kožu oslobodi toksina nagomilanih ovakvim životnim stilom.

Uz već poznati izraz “fotoejdžing” sada se upoznajemo i sa terminom “toksikejdžing” koji govori o ubrzanoj pojavi znakova starenja usled nakupljanja toksina u ćelijama a koje dovodi do njihovog bržeg propadanja. Na površini kože “toksinsko starenje” ogleda se u gubitku tonusa, blistavosti i pojavi bora. Upravo ovom novom linijom Lierac uvodi nova saznanja iz medicinskih istraživanja u oblasti uloge ishrane i uticaja spoljne sredine u starenju, a usmerena su na delovanje važnog proteina koji se u organizmu bori protiv toksinskog starenja – NRF2 protein.
Uloga NRF2 proteina je aktivacija detoksikacije i prevencija nakupljanja toksina u ćeliji, uz reaktivaciju njenog metabolizma, podižući aktivnost mitohondrija (zaduženih za stvaranje energije). Macina trava – biomimetički aktivni sastojak koji Lierac koristi kako bi na koži imitirao rad NRF2 proteina je “macina trava” koja deluje u dva koraka: antioksidantno i detoks delovanje sprečava nakupljanje toksina u ćelijama i aktivira njen metabolizam.
Hyalu-Concetrate 3 je trosturki hijaluronski koncenterat sa dve vrste hijaluronske kiseline i hijaluron-aktivatorom: hijaluron velikih molekula na površini kože daje neposredan efekat jedrosti, mikroenkapsulirana hijaluronska kiselina deluje u dubljim slojevima, prikupljajući vodu i konačno, ekstrakt kvasca agave deluje kao aktivator stvaranja hijaluronske kiseline u koži.

SUPRA RADIANCE linija sadrži četiri proizvoda i svaki od njih u svojoj formuli čuva macinu travu koja imitira delovanje NRF2 proteina za detoks i metabolizam ćelije, i trosturki hijaluronski kompleks hijaluronskih aktivatora i hijalurona različitih molekularnih veličina.
SUPRA RADIANCE ANTI-OX RENEWING CREAM-GEL je krema lake teksture, sa neposrednim efektom jedrosti na licu usled delovanja hijaluronske kiseline. Ujednačava ten za šta je zaslužna Lierac “aktivna tekstura” sa ukrštenim elastomerima koji stvaraju finu, prozračnu mrežu na površini kože, sa “blur” efektom. Ten je dodatno ulepšan “soft focus” puderima, pa su bore i nesavršenosti na koži manje vidljive. Takođe, koži lica daje mat završnicu, bez sjaja, uz puno hidratacije i dugotrajnim detoks efektom za blistavu kožu. Cena: 7.840 din.
SUPRA RADIANCE ANTI-OX RENEWING CREAM – Uz ujenačavanje tena koji obezbeđuje Lierac aktivna tekstura kreme sa tehnologijom “blur efekta”, ova krema se stapa sa kožom uz dugotrajnu hidrataciju i baršunast trag. Lamelarna struktura teksture imitira funkcionisanje ćelijske membrane, sa postepenim upijanjem sastojaka. Aktivni elementi Supra Radiance linije obezbeđuju detoks ćelija, ubrzavaju njihov metabolizam, čuvaju vlagu, a marula ulje hrani suvu kožu tokom dana ili noći. Cena: 7.840 din.
SUPRA RADIANCE ANTI-OX RENEWING NIGHT CREAM- Lierac je u Supra Radiance liniju uveo i posebnu noćnu kremu inspirisanu azijskim “sleep” maskama. Ovaj gel-balm kombinuje osećaj svežine i štiti kožu od gubitka vlage. Botanički skvalen sa strukturom identičnom prirodnom usporava dehidrataciju tokom noći i jača barijernu funkciju kože. Biljni puteri se tope na temperaturi kože kako bi nadoknadili lipide, svila je tu za detoks, a glikolna i mlečna kiselina za oslobađanje površine kože mrtvih ćelija i ubrzavanje ćelijske obnove. Cena: 8.140 din.
EYE RADIANCE SERUM – Ruskogenin botaničkog porekla ublažava u zoni oka nadutost i tamne kolutove, a Lierac aktivna tekstura obezbeđuje neposredni “blur” efekat, koji ublažava vidljivost borica i nesavršenosti tena kože. Kremasti serum daje izuzetan osećaj svežine i snažno hidrira kožu. Cena: 5.640 din.

Prezentacija nove Lierac Supra Radiance linije održana je u prostoru Cold Pressok radnje, brenda čuvenom po svojim zdravim, sveže ceđenim sokovima koji deluju kao odličan body detox. Tako su spojene dve detox priče od kojih ćemo se potruditi da ovog leta, za svoju kožu i telo, izvučemo ono najbolje.