Funkcionalan sportski veš za redovne ili povremene sportiskinje

Osim tradicionalno kvalitetnog donjeg veša i linije za spavanje Lisca je pripremila i sportsku liniju Lisca Cheek POWERFUL – funkcionalan sportski veš.  Za dame kojima je jutarnje vežbanje “kafa” – razbudi ih i pripremi za dnevne izazove. Za one žene čijoj se disciplini divimo jer odmah posle radnog dana odlaze da vežbaju, torbicu menjaju torbom za fitness, cipele patikama, pantalone prijatnim helankama, a tuniku sportskom majicom. Za sve one zaljubljenice u miks sporta i elegancije, kojima bluza pada sa ramena i proviruje sportski grudnjak ispod. 

Sportski “quick dry” komadi

Bilo da ste redovna ili povremena sportiskinja, u kolekciji Lisca Cheek POWERFUL možete naći sportski grudnjak, gaćice, sportske heanke, majicu… a svi komadi su “quick dry” – brzo se suše i a u njima koža može da diše. Laki su za kombinovanje ispod dnevne odeće ili zasebno nošenje. Udoban mikro materijal pobrinuće se da koža ostane suva jer odvaja vlagu.

Sve je sigurno i na svom mestu

Gaćice lepo obuhvataju zadnjicu i “kreću” se sa vama, a ujedno ne ostavljaju vidljive tragove pod pripijenom odećom. Široki elastični pojas u struku ne urezuje se u kožu nego ostaje na svom mestu i drži gaćice. Cena: 1.790 din.

Sportski grudnjak sa penastim sportskim korpicama bez žice oblikovanim tako da korpice osiguravaju dobru potporu tokom kretanja i aktivnosti. Naramenice su šire stoga se vrpca i kod težih grudi ne urezuje u rame, nego se težina ravnomerno raspoređuje. Pod grudi je dodata široka elastična vrpca za osiguravanje stabilnosti. Cena: 3.990 din.

Sportske helanke visokog struka osiguravaju udobnost tokom kretanja. Brzosušeće sportske pantalone od mikro materijala pobrinuće se da se vlaga brzo odvaja, a vaša koža diše. Crna boja sportskih helanki nežno zasvetluca na svetlu, na dodir su glatke i meke, a ispod kolena počinje da se plete zanimljiva mrežica od tkanja. Cena: 3.990 din.

Foto: press