LISCA PREDSTAVILA NOVU KOLEKCIJU KUPAĆIH KOSTIMA I VEŠA ZA LETO 2020.

Portorož je i ovog jula, već tradicionalno, bio domaćin čuvene modne manifestacije Lisca Fashion Show na kojoj su predstavljene nove kolekcije i novi modeli sa potpisom dizajnerskog tima Lisca kreatorki, za sezonu proleće/leto 2020. Modele je iznela međunarodna ekipa manekenki, predvođena lepoticama iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, ali i iz Brazila…
Otkrivamo i šta će to sledeće godine oduševiti ljubiteljke donjeg veša – moderni i romantični modeli od nežne čipke, sa modernim vezom, transparentni umeci, bešavni završeci, nežni printovi… Kolekcija “Lisca Selection” kombinuje cut-out tehniku seckanja materijala, sa raskošnim vezom, čipkom i Swarovski kristalima i tako stvara ravnotežu između nevinosti i smelosti, koja, iskreno, ubrzava puls. Romantično koketiranje s trendovima iz prošlosti, uspomenama iz detinjstva i tajnama naših baka, naćićete u prijatnim prirodnim materijalima ili nostalgičnim uzorcima na rublju i pidžamama u modernim, a laganim krojevima iz kolekcije “Lisca Cheek”.
Sledeće leto dočekaćete u kupaćim kostimima koji su osveženi omiljenim motivima, a međ brojnim modelima svaka dama naći će pravi kroj za svoj idealan odmor. Ljubiteljima romantike i egzotike svideće se cvetni ili tropski motivi, a obavezne su i moderne varijacije mornarskog stila, kao i etno, afrički i grafički motivi.
Sledećeg leta nosićemo različite nijanse plave, roze, zelene i trendi zemljane tonove. Kolekcija “Lisca Selection” oduševiće sve moderne Kleopatre, za koje su stvoreni originalni modeli s ekstravagantnim detaljima, a kupaći kostimi “Lisca Cheek” namenjeni su damama koje žele da ostave utisak u svetlucavim ili retro modelima. Što se tiče krojeva, i dalje ćete moći da birate high-neck modele, high-leg gaćice i moderne varijante trouglastih grudnjaka.

Foto: press